PDL şi PNL îşi testează consilierii judeţeni! Azi află care sunt pesedişti!

Distribuie:

PDL şi PNL Dâmboviţa dau astăzi primul test în formula ACL, sub care sprijină împreună candidatura lui Johannis pentru preşedinţia României. Testul are drept scop deconspirarea acelor consilieri care sunt pesedişti cu sufletul şi care acum au posibilitatea de a fi şi cu acte după ordonanţa care permite migraţia aleşilor. Consilierii dreptei au linie de la partid de a nu participa la şedinţa ordinară care va avea loc astăzi, 1 septembrie, de la ora 13:00. Fără PDL şi PNL şedinţa nu ar avea cvorum şi ar fi un semnal de forţă pentru cele două partide. Cel mai probabil, dacă toţi consilierii celor două formaţiuni vor boicota şedinţa vor urma negocieri politice la nivelul forului pentru mulţumirea tuturor părţilor. Asta dacă toată lumea se va conforma. Pe ordinea de zi, primul punct se referă la validarea unui consilier ales pe listele USL care să înlocuiască scaunul lăsat liber de conservatorul Cătălin Olteanu.

Iată ordinea de zi a sedinţei

În conformitate cu art.94(1) din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, modificată şi completată, se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa în şedinţă ordinară în data de 01 septembrie 2014, ora 1300, ce se va desfăşura în sala de şedinţe a sediului administrativ.

Şedinţa are următoarea ordine de zi :   

 1.Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean din partea alianţei politice –Uniunea Social Liberală.

Prezintă: Dincă Georgeta – preşedinte comisia de validare

  2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare pentru achiziţia de aparatură medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în anul 2014.

Prezintă:Marin Silviana – director financiar – contabil

     3.Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.19/24.01.2014 privind aprobarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2014 şi estimări 2015-2017.

Prezintă: Igescu Carmen – director

     4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Addendumului la Înţelegerea de Cooperare şi Înfrăţire între Judeţul Dâmboviţa din România cu Raionul Ştefan Vodă din Republica Moldova.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

5.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al judeţului Dâmboviţa în domeniul privat al acestuia, a imobilului Sediu Arhiepiscopie şi transmiterea acestuia în folosinţă gratuită, către Compania Naţională de Investiţii „CNI” SA, în vederea şi pe durata realizării lucrărilor de intervenţie în primă urgenţă la obiectivul de investiţii „Consolidare Sediu Administrativ P+3 Arhiepiscopia Târgoviştei”.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

 6.Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al judeţului Dâmboviţa, prin actualizarea valorii de inventar a unor bunuri imobile.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

 7.Proiect de hotărâre privind acordarea unor mandate speciale reprezentanţilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

 8.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între Judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Municipiul Târgovişte prin Consiliul Local Municipal Târgovişte şi Clubul Sportiv Dracula Târgovişte, în vederea organizării Campionatului European de Majorete – ediţia a XVI – a.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

9.Proiect de hotărâre privind acordul pentru închirierea unei suprafeţe de aproximativ 40mp, situată pe terasa superioară a unei clădiri, proprietate publică a judeţului Dâmboviţa, aflată în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare aferente proiectului “Reducerea riscurilor la nivel judeţean printr-o mai bună comunicare în cadrul Comitetului Judeţean  pentru Situaţii de Urgenţă” Cod SMIS 22394.

Prezintă: Radu Sorin – director adjunct

        11.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Împrejmuire teren – Centru Multifuncţional de resurse şi Servicii pentru Adulţi cu handicap Târgovişte”

Prezintă: Radu Sorin – director adjunct

        

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul „Reabilitare sistem rutier prin lucrări la terasamente şi fundaţii pe DC 96 Măgura – DJ702A.

Prezintă: Dinu Vasile – director

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare aferentă obiectivelor de infrastructură rutieră care necesită întocmirea  unor documentaţii tehnico-economice şi studii de specialitate.

Prezintă: Dinu Vasile – director

        14.Proiect de hotărâre privind aprobarea sponsorizării Consiliului Judeţean Dâmboviţa de către agenţi economici în vederea efectuării lucrărilor pe sectoarele de drumuri judeţene pietruite degradate.

Prezintă: Dinu Vasile – director

15.Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licenţe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a judeţului Dâmboviţa.

Prezintă: Cîrstoiu Jean – director adjunct

 16.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2014.

Prezintă: Igescu Carmen – director

17.Raportul preşedintelui cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor proprii şi a hotărârilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa în perioada iunie 2013 – iunie 2014.

Prezintă: Adrian Ţuţuianu – preşedinte C.J.Dâmboviţa 

        18.Informare referitoare la eficienţa activităţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în semestrul I 2014.

Prezintă: Marinescu Ioan – preşedinte ATOP     

19.Rapoartele de activitate ale consilierilor judeţeni pentru perioada iulie 2013 – iulie 2014.

Prezintă: consilierii judeţeni     

       20.Diverse.

 

 

 

                                    PREŞEDINTE

                                               conf.univ.dr. ADRIAN ŢUŢUIANU

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “PDL şi PNL îşi testează consilierii judeţeni! Azi află care sunt pesedişti!

  • 1 septembrie 2014 at 11:35
    Permalink

    Bai fraierilor,ia bagati pe ordinea de zi niste chestii de unde sa le iasa si lor ceva cascaval si sa vaedeti unde-i doare de alianta A.C.L..Toti sunteti croiti pe jaful banului public,dar fiti atenti ca in 2016 nu mai pacaliti pe nimeni (nici macar in Prepeleac,cartierul Romnlux,pod Teis) iar latul se strange Nelisoroare ,Marinesti,Tutuieni,Deji sau Popesti.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro