Pas decisiv pentru rețeaua de canalizare de la Tătărani

Comuna Tătărani a intrat în primul lot de localități pentru care se licitează caietele de sarcini în cadrul  celui mai mare proiect de infrastructură pentru apă și apă uzată, din județul Dâmbovița. Caietele de sarcini a au fost  urcate în Sistemul Informatic de Achiziții Publice (SICAP), începând cu data de 27 noiembrie 2020, așteptându-se oferte din partea firmelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

Pentru comuna Tărărani, proiectul înseamnă o rețea de canalizare care se întinde pe 31 de km, cu o valoare de peste 12 milioane de lei.

Este un proiect imens, deosebit de bine elaborat. Vom avea la finalul lucrărilor, 31 de km de rețea de canalizare în toate satele comunei și stație de epurare în Geangoiești, comuna Dragomirești. Tot prin acest program, doresc să realizez și un nou sistem de aducțiune de apă potabilă în Gheboieni și lucrăm deja la documentație. Îi mulțumesc fostului director Romsilva, Ion Dumitru care ne-a donat 300mp teren pentru a putea fora puțul de aducțiune și pentru că urmează să ne mai dea încă 1.500 mp pentru bazinul de apă.” a declarat despre acest proiect, primarul comunei, Constantin Pătru.

Proiectul va fi realizat de Compania de Apă și include lucrări de înființare sau extindere de rețele de apă și canalizare în 51 de localități ale județului, cu  o valoare de 320 de milioane de euro. “Primele contracte de proiectare și execuție includ municipiul Târgoviște, orașele Titu, Răcari, dar și comunele Aninoasa, Șotânga, Vulcana Băi, Dragomirești, Tătărani, Văcărești, Perșinari, Conțești, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești și Slobozia Moară.”  a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Pe 27 noiembrie, Carmen Moraru, secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene a semnat ,,contractul prealabil” cu Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, pentru implementarea acestui proiect.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro