Nu şi-l asumă, dar îl susţin tacit! Ranin are toate şansele să rămână interimar la teatru!

Constantin Ranin este favorit pentru al doilea interimat la cârma Teatrului Municipal Târgovişte. Joi, în şedinţa ordinară a CLM, executivul a propus prelungirea perioadei în care Ranin va fi director interimar al instituţiei. Conform primarului Gabriel Boriga, executivul a luat decizia prelungirii interimatului în această formulă pentru că “Nu există altă propunere. Eu vreau să asigur funcţionalitatea unei instituţii publice. Acum, acolo nu se pot lua decizii, pentru că nu are cine semna.” a precizat acesta pentru Gazeta Dâmboviţei.

Social democraţii nu se arată nici ei interesaţi să avanseze un alt nume în “scenă”. Vom discuta în PSD dar şi în USL pentru a vedea ce poziţie vom adopta faţă de proiectul de hotărâre”, a precizat astăzi Cristian Stan. Cât despre un alt nume pentru conducerea teatrului: “vom lua o decizie în cadrul USL. Este prematur să mă pronunţ cu privire la acest subiect!” a mai spus liderul PSD Târgovişte.

Deşi, a fost propunerea liberalilor, se pare că nici aceştia nu sunt total încredinţaţi că au făcut alegerea bună. “O să discutăm în cadrul partidului şi în USL. Ştiu că a fost propunerea colegilor mei din consiliul local, dar nu este o propunere politică. Constantin Ranin este membru de partid, dar nu a călcat anul acesta în sediu, deci nu ia parte la acţiunile noastre şi nu reprezintă poziţia publică a liberalilor. Ştiu că îşi plăţeşte cotizaţia printr-o terţă persoană. Deci nu vine personal la PNL nici pentru cotizaţie. Din câte ştiu, nici cu preşedintele Volintiru nu s-a întâlnit. La acest moment nu s-a luat o decizie.” a precizat preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache.

Cum nici “gura de Târgovişte”, care le ştie pe toate şi nici reprezentanţii partidelor, nu au avansat deocamdată nici un nume şi cum mai sunt mai puţin de 2 zile până la momentul în care se va lua o decizie oficială, Ranin e ca şi director interimar la al doilea mandat. Deşi nimeni nu şi-l asumă! Aşa că rămâne… cum s-a stabilit! 🙂

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Nu şi-l asumă, dar îl susţin tacit! Ranin are toate şansele să rămână interimar la teatru!

 • 27 septembrie 2013 at 16:36
  Permalink

  Sunteti omul potrivit,la,locul potrivit,nu poate altcineva sa-l inlocuiasca cu succes,a depus mult suflet ,totul de foarte bun gust,un domn prin excelenta , ne putem lauda ca este dambovitean.Felicitari,Domnule Director, va doresc ani multi la carma Teatrului,,Tony Bulandra”
  Cu stima
  Alexandra Toma

  Reply
 • 24 septembrie 2013 at 19:55
  Permalink

  Ar trebui sa o lasam mai moale cu numirile politice daca noi liberalii vrem sa facem altfel de politica. “prin noi insine acum ” Daca vrem oameni de valoare in domeniul cultural si nu numai nu trebuie sa asteptam sa vina sa ne roage sa-i sprijinim, ar trebui sa-i sprijinim pur si simplu. Dar pentru asta partidul trebuie sa gaseasca oameni de valoare in toate domeniile, sa-i implice in comisiile de lucru, sa iasa cu ei in mass media, si sa-i transforme in magnet pentru imaginea partidului. In rest numai de bine.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro