Nu o să ghiciţi ce slujbă şi-a găsit fostul director APDRP, Mihai Vădan! Consilier…..

Culmea carierei profesionale a lui Mihai Vădan a fost cea de director general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Numit în 2009, acestuia i-a încetat mandatului în iulie anul trecut, iar schimbarea puterii nu i-a mai permis prelungirea directoratului. Mihai Vădan a fost dintre cei mai controversaţi democrat liberali dâmboviţeni, numiţi într-o funcţie de răspundere naţională, fiind acuzat de direcţionarea discreţionară a fondurilor, chiar de către unii colegi de partid. A ajuns în această înaltă funcţie prin sprijinul fostului preşedinte al PDL Florin Popescu. care avea un important cuvânt de spus în timpul guvernării democrat liberale. După încheierea acesteia Vădan s-a declarat nemulţumit de rezultatele partidului în alegeri şi ca să-l “ajute” a demisionat, atât din funcţia de consilier judeţean, cât şi din cea de secretar general al partidului.

Cu toate acestea lui Vădan nu-i merge rău. Ba chiar bine, am putea spune, având în vedere că este consilier prezidenţial (foto 2). Mihai Vădan apare pe lista celor 75 de persoane care duc muncă de consiliere cu preşedintele Traian Băsescu. Nu ne miră totuşi, având în vedere că în campania electorală pentru alegerile generale, deşi nemulţumit profund de partidul care i-a dat postul de director, şi-a călcat pe inimă şi a pus umărul la campania candidatului ARD Adrian Rădulescu, care se vroia senator pe colegiul Târgovişte – Moreni. Rădulescu a pierdut alegerile, dar în martie 2013 a devenit consilier prezidenţial responsabil de Departamentul de Politici Economice şi Sociale. La fix două luni, Mihail Vădan depunea prima sa declaraţie de avere ca şi consilier prezidenţial.

consilier_vadan

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Nu o să ghiciţi ce slujbă şi-a găsit fostul director APDRP, Mihai Vădan! Consilier…..

  • 14 mai 2014 at 23:48
    Permalink

    Acest mihai vadan , ca nu pot sa scriu cu majuscule, doar puscaria ne poate salva de el, a fost un sarantoc, deorece il cunosc de cand avea 14 ani.Stie toata lumea buna, in ghilimele, ca nevastasa este este o incompetenta, care este profesoara la liceul Ienachita Vacarescu.
    Rusine cu asemenea specimene care se pretind a fi oameni.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro