MORENI: Taxa pentru folosirea singurei toalete publice din municipiu s-a dublat!

Obrazul subțire, cu cheltuială se ține! În municipiul Moreni, taxa pentru folosirea singurei toalete publice este mai mare decât în orașe precum Cluj, Sibiu sau București, după ce executivul a propus dublarea taxei de la 50 de bani, la 1 leu. Creșterea a fost aprobată cu votul majoritar al consilierilor PSD, în ciuda protestelor opoziției.

Singura toaletă publică din Moreni se află în Piața Centrală și cei mai fideli clienți ai săi sunt cei care își vând produsele în piață. Acum, însă, oamenii spun că taxa este exagerată: „Dacă trebuie să merg de 3 – 4 ori pe zi, se duce milionul pe lună la WC. De unde atâția bani?” ne-a spus una din persoanele care ne-au semnalat situația. Bărbații sunt ceva mai liniștiți, pentru că recunosc, cu oarecare jenă, că decât să dea 1 leu primăriei, mai bine aleg boscheții parcului din apropiere.

Teoretic un municipiu ar trebui să aibă nu numai toalete publice de acest gen, ci, mai ales, toalete ecologice cu acces gratuit. Cât mai cresc boscheții, la Moreni, administrația locală nu are, însă, în plan asemenea facilități.


 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca