MORENI: Primăria promite lac de agrement cu bărci și hidrobiciclete! Reacțiile morenarilor

    În Moreni, urbea cu cele mai multe probleme privind infrsatructura rutieră, animalele fără stăpân, dar și lipsa agențior economici, municipalitatea vrea să atragă bani europeni pentru o zonă de agrement la Nisipoasa. Acesta ar urma să fiedotată lac cu bărci și hidrobiciclete, dar și un heleșteu pentru pescuit sportiv, populat cu diverse specii:

    “Municipalitatea morenară lucrează în prezent la proiectul ,,Amenajare Nisipoasa – Parc şi zonă de agrement”, care va fi depus spre finanţare prin fonduri europene. Acesta prevede realizarea unui parc de agrement prin amenajarea unui heleşteu pentru pescuit sportiv, popularea acestuia cu diverse specii de peşti, sporturi de agrement pe suprafaţa apei gen hidrobicicletă şi închiriere de bărci cu vâsle. Soluţia aleasă îşi propune construcţia unei clădiri administrative, cu funcţie de recepţie şi administrare a complexului de agrement. De la recepţie se pot închiria bărcuţe, hidrobiciclete şi biciclete. Prin acest proiect se vor realiza şi 19 foişoare de luat masa şi/sau recreere, băncuţe de-a lungul aleilor de lângă heleşteu şi câteva balansoare pentru buna dispoziţie a copiilor. Iluminatul parcului se va produce cu ajutorul stâlpilor de iluminat fotovoltaic, încurajând astfel consumul verde de energie şi un cost cât mai redus.” a anunțat primăria Moreni, pe facebook.

     Reacțiile oamenilor, însă, nu sunt la fel de optimiste.  Oamenii vor drumuri, curățenie și nu mai vor animale de tot felul pe străzi:

  •  Fă drumurile, adună câinii, că sunt rahații ca soldații în pluton, curățenie în oras ca zici că tot Moreniu’ e un imens tomberon…Nu internet, Nisipoasa și alte bazaconii….
  • Păi da că asta ne mai lipsea în rest avem de toate ….drumurile arată ca dupa război, câini avem 3 bucați pe metru “”foarte prietenoși de altfel “” si noi facem amenajari în Nisipoasa….vai si amar, suntem de râsu râsului 
  • Începi să scoți ce trebuia făcut de pe vremea când era dl. Goran primar, gabionarea âîrlei ați făcut-o de mântuială (în dreptul pieți)…
  • Ce harnici sunt ăștia de la psd … fac într-un an cât fac altii in 10 …. Mai lăsați-ne naibii cu minciunile voastre
  • Pescuiești pe lângă hidrobiciclete  😃

plan amenajare nisipoasa

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro