Mercedes-Benz a anunțat când livrează autobuzele Citaro Hybrid, la Târgoviște  

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă graficul de livrare al autobuzelor hibrid Mercedes-Benz pe care primăria le-a cumpărat cu finanțare europeană. Este vorba despre achiziționarea a 28 de autobuze Citaro Hybrid, declarat autobuzul Anului 2019. Primul va ajunge, la Târgoviște în luna noiembrie.

“Unul dintre cele mai importante proiecte pe care administrația publică locală târgovișteană îl are în implementare îl reprezintă modernizarea transportului public în comun. Pe acest segment, primăria, cu finanțare europeană, a achiziționat 28 de autobuze Mercedez Citaro Hybrid, primul vehicol urmând a fi livrat pe data de 23 noiembrie. Potrivit unei înștiințări, producătorul își ia angajamentul ca restul de 27 de autobuze să ajungă la Târgoviște până în luna martie a anului viitor.” a precizat primarul Cristian Stan.  

Valoarea achiziției este de 52 milioane de lei, valoarea unitară a unui autobuz este de 2,2 milioane de lei. Proiectul pe fonduri europene de modernizare a transportului din municipiu se ridică la peste 120 de milioane de lei. Acestea presupune modernizarea mai multor străzi, construirea unui depou și a 4 stații de capăt de traseu, dar și reabilitarea stațiilor de călători din municipiu. După livrarea tuturor celor 28 de autobuze, pe traseele interne vor rămâne doar acestea, fiind scoase din traficul târgoviștean actualele mijloace de transport în comun.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro