InfoCons: A început școala! Până la 42 E-uri într-un simplu sandvis! 114 tipuri de măști neconforme!

Distribuie:

Cu ocazia începerii noului an școlar, InfoCons are plăcerea de a le ura elevilor, atât mici cât și mari, mult succes și multe realizări in noul an!

De asemenea, dorim să le atragem atenția părinților asupra importanței pachețelului pentru școală al celor mici. Nu uitați, un simplu sandviș poate conține până la 42 E-uri! 

Atentie la modul de depozitare si termenul de valabilitate.

Multe produse care sunt parte componenta a unui sandvis mai ales in aceste zile calduroase au ca  mod de depozitare o temperatura de pana la +5 C.

Descărcați aplicația gratuită InfoCons pentru a scana codul de bare al produselor și a vedea exact ce număr de aditivi alimentari au acestea!

Totodata purtarea mastii este obligatorie atat in unitatea scolara cat si in curtea acesteia, dar atentie la tipul de masca achizitionat mai ales pentru copii si adolescenti.

Trebuie sa fie atenti atat  din punctul de vedere al contactului direct cu fata cat si din punctul de vedere al faptului ca acestia respira prin astfel de produse. In prezent sunt 114 tipuri de masti neconforme.

Mișcarea de Protecția consumatorilor este alături de viitorii consumatori responsabili din învățământul preuniversitar prin implicarea directă a acestora in a-și cunoaște drepturile în calitatea lor de consumatori europeni.

InfoCons este alături de toți copiii și părinții punând la dispoziție numărul InfoCons Junior – 021 9615, număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, apelabil din toate rețelele. La acest număr elevii pot solicita consiliere, informare și depune o sesizare în domeniul protecției consumatorilor.

Elevii în calitatea lor de consumatori de bunuri și servicii își pot apăra drepturile și pot lua atitudine când acestea le-au fost încălcate sau nu au fost respectate.

Dacă aceștia au o problema legată de protecția consumatorilor pot apela la numarul destinat acestui Proiect și pot solicita informații utile.

În baza parteneriatului cu Ministerul Educației Naționale materiale cu numărul InfoCons –Junior se vor regăsi în toate unitățile de învățământ din România.

Toți elevii din învățământul preuniversitar pot accesa totodată, direct la adresa de e-mail : [email protected] sau în scris la C.P 38  O.P. 53 sector 4, București.

„Un consumator cu atitudine înseamnă cu adevărat un consumator european care nu stă și doar observă și se și implică activ. Implicarea este la îndemâna fiecaruia dintre noi. Prin aceasta putem schimba cu adevărat ceva. Trebuie să luăm atitudine, să depunem o sesizare pentru  ca generatiile urmatoare să nu mai pățească ce am pățit și noi.  InfoCons este alături de învățământul preuniversitar, de elevi, de copii pentru a forma o nouă generație cu o9atitudine!  În special în  acesta perioada, ar trebui să fim cu toții mai atenți, mai responsabili și mai ales să adoptăm o9atitudine! „

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro