MĂNEȘTI: Sală de sport cu suprafață de joc unică la nivelul județului. Cum arată!

Primăria Mănești a reușit să finalizeze cu succes un proiect implementat prin Compania Națională de Investiții pentru construcția în satul Mănești a unei săli de sport. Sala este una de referință la nivel județean, administrația locală optând pentru dotări care o fac unică. Mai exact, Sala de la Mănești are o suprafață de joc sintetică modulară cu absorbție, de producție suedeză. Suprafața este ideală pentru sporturile de interior, dar și pentru tenis de câmp. La inaugurarea care a avut loc, vineri, 16 iulie, printre cei care au încercat suprafața de joc s-a aflat și președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a schimbat câteva mingi cu Pompiliu Nedelcu, responsabil pentru activitățile sportive și culturale ale comunei.

Președintele Corneliu Ștefan: „Asistăm astăzi la un moment deosebit pentru comuna Mănești, și anume inaugurarea sălii de sport școlare, care este de referință nu numai pentru comuna Mănești, ci și pentru toată Valea Dâmboviței. De astăzi, în comuna Mănești, copiii și nu numai ei au un loc în care să vină și să-și desfășoare activitatea sportivă. Aș vrea să îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut, felicit consiliul local! Lucrurile bune vor continua în comuna Mănești.”

Sala de sport are o suprafață de joc de 800 mp, cu o tribună de 102 locuri. Are vestiare, dușuri și un cabinet medical, activitatea din interior fiind supravegheată cu camere video. Investiția a costat 3,9 milioane de lei.

Conform primarului Alexandru Constantin, Sala de sport va putea fi folosită de toți locuitorii comunei, în anumite condiții. Până la ora 16:00, în sală au acces gratuit, pentru activități sportive, copii și elevii din comună. Între orele 16:00 – 18:00, tariful de închiriere este de 20 de lei pe oră, iar după ora 18:00, de 60 de lei.

La inaugurarea obiectivului au luat parte, Corneliu Ștefan, președintele CJD, deputații Carmen Holban, Radu Popa și Ionuț Vulpescu, reprezentanți ai diverselor instituții și locuitori ai comunei.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro