La Sălcioara se construiește o școală cum rar vezi în mediul rural – GALERIE FOTO

Comuna Sălcioara urmează îndeaproape drumul deschis de comuna vecină Braniștea, în ceea ce privește investițiile spectaculoase în infrastructura școlară. În comună se lucrează la una din cele mai frumoase școli din județ, construită de la zero în zona primăriei Sălcioara. Întreaga zonă va fi reamenajată pentru a pune noua școală în evidență.

Școala cu clasele I – VIII Sălcioara va fi  o școală cu care să ne mândrim și unde să învețe cu drag copiii și nepoții noștri. La nivelul administrației locale avem permanent preocuparea de a crește calitatea învățământului. De aceea am făcut eforturi să obținem finanțare pentru a ridica o școală de centru cu dotări și facilități similare și poate chiar peste cele din mediul urban. Vorbim, la Sălcioara, de o construcție cu un etaj, cu 11 săli de clase, laboratoare informatică, fizică, chimie, biologie, bibliotecă, sală de sport multifuncțională, cabinete medicale, vestiare, chicinetă, sală mese, bufet, grupuri sanitare, curte interioară și birouri. Lucrările sunt în grafic și sperăm să finalizăm cât mai repede. Sunt convins că viitoarele condiții pe care le vom oferi aici vor crește calitatea învățământului local”  a declarat primarul comunei, Valentin Pârvu.

Valoarea totală a investiției de la Sălcioara este de 6.898.966 de lei. Din aceștia doar 692.466 de lei sunt din bugetul comunei, restul fiind fonduri atrase de administrația locală de la bugetul de stat.  (6.206.500 de lei).

Comuna Sălcioara se află în proximitatea orașului Titu, o parte din localitate fiind desfășurată pe DN 71. Primarul Valentin Pârvu speră ca investițiile în zona educației și a utilităților să convingă tinerii să rămână în comunitate. Din aceeași serie a investițiilor în zona educației se numără și construirea unei grădinițe cu program normal în satul Mircea Vodă. Este vorba despre o clădire cu patru săli de clasă, cu o capacitate totală de 100 de copii și o valoare a investiției de 2.597.355,78 lei.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro