Inspector șef al ITM Dâmbovița, Marius Lixandru: ,,Deocamdată, criza economică nu se simte în REVISAL’’

Distribuie:

În județul Dâmbovița, de la începutul anului și până în prezent, s-au pierdut aproximativ 100 de locuri de muncă! Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dâmbovița, Marius Lixandru  spune că pierderea nu este una semnificativă, iar în momentul de față de regulă ce se pierde într-o zi, se câștigă a doua zi prin înregistrarea unor noi contracte de muncă.

Despre criza economică mult discutată, Marius Lixandru spune că deocamdată aceasta nu se resimte în REVISAL. În momentul de față, în REVISAL sunt înregistrate  aproximativ 88.000 de contracte de muncă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu salariații de la COS Târgoviște, după data de 25 septembrie, dacă aceștia  își vor relua activitatea sau vor intra în șomaj, situație care va schimba și datele problemei de la ITM Dâmbovița

,,Stăm bine deocamdată… la concedieri în sensul că nu sunt de natură să ne îngrijoreze. Urmăresc în fiecare zi de  luni cum evoluează numărul contractelor de muncă în Dâmbovița și stăm bine în sensul că nu pierdem. Chiar dacă pierdem 20  într-o zi, a doua zi avem 15 înapoi sau chiar 25, depinde de zi. Deocamdată ,,criza economică’’ în REVISAL nu se simte.

Avem puțin peste 88.000 de contracte de muncă în județul Dâmbovița, dar nu de salariați. Salariații sunt mai puțini, pentru că sunt salariați care au două sau mai multe contracte de muncă. Deci avem 88.000 de contracte active. Pe total, de la începutul anului până acum, am pierdut nesemnificativ, să zic până într-  sută de contracte…’’,  a declarat Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro