GĂEȘTI: Primăria va extinde și dota Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice, cu finanțare europeană

    Primăria Găești va extinde și dota Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice pe un proiect cu finanțare europeană, în valoare de 3 milioane de lei. Contractul de finanțare a fost semnat de primarul Gheorghe Grigore, vineri, 8 martie. „Avem foarte multe persoane care beneficiază de serviciile noastre și Centrul a devenit neîncăpător. Se demolează o clădire de 130 metri pătrați, se construiește una de 180 metri pătrați, spațiile existente se vor redimensiona, vor fi dotate, astfel încât beneficiarii Centrului să aibă condiții deosebite”, a precizat, la semnarea contractului, primarul orașului, Gheorghe Grigore.

    În acest moment, la Găești se afă în derulare alte patru proiecte importante: Construire Cresă în zona ANL,  în valoare de 4,89 milioane lei,  Extindere și reabilitare Grădinița Inocența, în valoare de 4,81 milioane lei, și Reabilitare și extindere Școala Radu cel Mare, proiect în valoare de 4,7milioane lei lucrare, precum și Construire Bazin de Înot, în valoare de 6,5 milioane lei (prin CNI).

     “Astfel am reușit să atragem proiecte în valoare de 23,9 milioane lei. Mai avem depus, tot  pe fonduri europene, un proiect de reabilitare și extindere a Școlii Șerban Cioculescu, o școală de prestigiu în județ, un proiect în valoare de 23 milioane lei. Acest lucru demonstrează că dacă există preocupare, dacă proiectele sunt foarte bine întocmite, șansele sunt foarte mari să atragem bani europeni în orașul nostru”  a mai spus Grigore.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro