GĂEŞTI: Oborul din localitate a fost autorizat

La inițiativa şi străduința primarului Grigore Gheorghe, Oborul din Găeşti a fost autorizat. Acum, oborul a trecut, oficial, în legalitate, şi se poate mândri cu dotări prin investiții de aproximativ un miliard de lei.

Oraşul Găeşti are acum cel mai dotat şi mai modern târg din județ.

Târgul este complet modernizat cu spaţii adecvate pentru produsele alimentare. Este dotat, de asemenea, cu grupuri sanitare, cu instalaţie de apă curentă, cu camere de luat vederi, cu instalaţie de iluminat. Beneficiază şi de birouri pentru administratori şi medicul veterinar care verifică starea animalelor aduse la vânzare.

 

griguta,, Investițiile în acest obor se ridică la cca un milliard de lei, în ultimul an de zile. Am permis comercializarea de porci, vaci, capre, oi şi am interzis comercializarea cailor şi a păsărilor. Am delimitat spațiile pentru comercianți, gen zona grătare, zona lactate, ca la piață, iar acum ne putem mândri cu un târg la toate standardele, cel mai mare şi mai frumos din zonă. Ne-a fost greu să intrăm în legalitate, pentru că şi cerințele Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa au fost foarte mari, mai ales acum de când cu comercializarea brânzeturilor şi a lactatelor, cu bacteriile şi cu îmbolnăvirile. Vreau să vă mai informez ceva. Intenționez ca duminica, în aceeaşi locație, la obor, să facem un târg de maşini, că văd multe scoase la vânzare prin parcări, de haine, de vechituri, să nu mai meargă lumea la Piteşti, să avem şi noi un târg al nostru, iar sâmbăta să fie târg obişnuit de animale”, a declarat primarul oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe, pentru Gazeta Dâmboviței.

Oborul din Găeşti deserveşte peste 40 de sate ale comunelor din împrejurimi şi se întinde pe două hectare de teren. Aici vin țăranii şi negustorii să-şi vânda mărfurile. Acum aceştia sunt liberi să-şi desfăşoare activitatea, fiind în acord cu legea.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro