GĂEȘTI: Drumul național, îngustat la solicitarea unui supermarket

Deși traficul rutier din orașul Găești este extrem de dificil, din cauza mașinilor de mare tonaj, care merg spre autostradă, pe DN7, în zona Lidl din localitate se construiesc două alveole, pe jumătatea carosabilului. Se pare că, lucrarea se execută la cererea operatorului comercial, care ar fi obținut toate autorizațiile de la autoritățile centrale. Drumul este în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Primăria Orașului Găești nu a fost înștiințată despre începerea lucrărilor.

Printre localnici părerile sunt împărțite. Unii spun că alveolele sunt binevenite pentru ca șoferii să circule mai prudent și astfel să se reducă accidentele, destul de dese în zonă. Alții spun că lucrarea este aberantă. Lățimea alveolelor este prea mare, iar Drumul Național se îngustează considerabil. TIR-urile trec la limită pe lângă bordurile deja montate.


Oamenii care locuiesc în apropiere spun că se vor produce blocaje ori de câte ori prin zonă va trece un convoi mortuar sau atunci când se va găsi un șofer care vine dinspre oraș și va vira la stânga pentru a intra la cumpărături, printre cele două alveole. Conform spuselor muncitorilor și ale localnicilor, între cele două obiective va fi trasată o linie continuă, prin care s-ar interzice virajul la stânga, dar cu siguranță vor fi conducători auto care își vor risca permisul.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic