Gabriel Boriga – Diplomă de excelenţă pentru o târgovişteancă de 100 de ani

 

Primarul, însoţit de fiul său Alexandru, i-a oferit flori, un tort aniversar şi o Diplomă de Excelentă, mulţumindu-i pentru exemplul de viaţă dat.

Lina Petrescu s-a născut la Târgovişte pe 9 martie 1913. Femeia şi-a pierdut ambii părinţi în primul război mondial, răpuşi de bolile care au secerat atunci populaţia civilă, în special  tifosul. A fost casnică, fiindu-i alături până la 82 de ani soţul său, fost şef de gară, cu care a avut doi copii. Unul dintre ei locuieşte împreună cu dânsa şi are şi el o vârstă respectabilă- 79 de ani. Familia Petrescu spune că nu există secrete ale longevităţii, doar că ei provin din familii a căror medie de vârstă depăşește 80 de ani.

Cu prilejul acestei vizite, Gabriel Boriga a transmis şi un mesaj tuturor târgoviştencelor şi nu numai: “Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească, este o ocazie deosebită pentru a transmite tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Târgovişte mesajul meu de apreciere, preţuire şi respect. La mulţi ani!”


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro