FOTO DE LA CITITORI: Asfalt pe un drum județean, stricat înainte de fi terminat!

Am primit pe adresa redacției o sesizare de la un cetățean din nordul județului cu privire la situația drumului județean care leagă Bezdead de Buciumeni. Drumul se află, conform spuselor acestuia în reabilitare, fiind turnat covor asfaltic de către firma Consiliului Județean. Se pare că, lucrarea este de o calitate foarte proastă, așa cum reiese din fotografiile trimise de cititorul Gazeta Dâmboviței. Domnia sa mai spune și că lucrările ar fi grăbite din cauza campaniei electorale. Pentru a-i proteja identitatea, redacția a eliminat din sesizare numele persoanei. Sperăm că administratorul drumului, Consiliul Județean Dâmbovița se va sesiza cu privire la aspectele subliniate de cititorul nostru.

Buna ziua,
Numele meu este ….., și vă aduc la cunoștiință că în urmă cu 3 săptămâni au început lucrările de modernizare si asfaltare a drumului județean DJ715 BUCIUMENI-Bezdead, lucrări finanțate din bani publici și executate de SCLDP.
Din prima zi de lucru, materialul adus pentru repararea drumului a fost refuzat deoarece era de o foarte proastă calitate. Deoarece lucrarea a fost făcută cu materiale proaste (pământ amestecat cu piatra), în cele 3 zile în care a plouat nu s-a mai putut circula din cauza mocirlei. Așa zișii meseriași care s-au ocupat de amenajare lucrau numai 4-5 ore, iar restul era de odihna pentru ca se lucra la stat. Compactarea a fost făcută prost si ca urmare a doua zi după ce a fost turnat primul strat de asfalt, drumul a cedat sub greutatea mașinilor ce aduceau asfaltul .
Pentru ca se apropie alegerile, în loc să se execute rigole pentru scurgerea apelor, să se scoată vechiul terasament și să se aducă material tar, totul a fost compromis.
Vă atașez câteva fotografii și sper sa luați inițiativă și să mediatizați acest caz grav, deoarece numai așa cred ca se pot face lucrurile mai bune în această țară.
Mulțumesc.

poză 3 (1) poză 3

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “FOTO DE LA CITITORI: Asfalt pe un drum județean, stricat înainte de fi terminat!

 • 18 octombrie 2014 at 17:50
  Permalink

  Nu este vina directorului. Acum societatea, din cate am inteles de la matusa mea, are cel mai competent director de cand a fost infiintata. Este un tip tanar, cu multa scoala care a castigat toate concursurile de management la care a participat, si nu sunt putine, un tip dedicat ce cauta sa faca lucruri de calitate cu resurse putine, un om implicat care munceste 20 de ore pe zi. Sunt convins ca va lua masurile corecte in ceea ce priveste aceasta lucrare iar vinovati vor trebuii sa raspunda.

  Reply
 • 18 octombrie 2014 at 16:28
  Permalink

  DIRECTORUL LDP AR TREBUI INLOCUIT

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro