DRAGODANA: Se lucrează la forajele 2 și 4! În paralel, controale la Picior de Munte

Problema apei de la Dragodana este abordată pe două fronturi de către Compania de Apă. La cest moment se lucrează pentru punerea în funcțiune a forajele 2 ș 4. Unul este nisipat, iar în celălalt s-a ars pompa care este blocată în interiorul puțului și trebuie extrasă.

“Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA vă informează cu privire la stadiul în care se află forajele 2 şi 4 din comuna Dragodana:

– la această oră se execută operaţii de denisipare la forajul nr.2;

– în cazul forajul nr.4 se încearcă extragerea pompei blocate aflate în interiorul acestuia de către o firma abilitata în acest sens, aşa cum am anunţat ieri, 18.05.2020;

Vă mulţumim pentru înțelegere şi vă asigurăm de întreaga noastră implicare în gestionarea situaţiei!” a transmis Compania de Apă printr-un comunicat de presă.

În paralel, astăzi, au început controalele la consumatorii din Picior de Munte, după ce din măsurătorile Companiei la Picior de Munte se consumă mai multă apă decât în orașul Găești, care nu se regăsește în facturi.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile la stația de apă a localității a avut loc un protest, susținut și de primarul localității, pentru că la foarte mulți abonați nu ajunge apa, în ciuda stabilirii unui program de furnizare pentru umplerea rezervoarelor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro