Delegația CJD s-a rătăcit în China! A ajuns la Marele Zid, la 2000 de km de Guilin

Delegația CJD  plecată în China, la Guilin, în sudul țării, conform hotărârii de Consiliul Județean,  a ajuns în nordul Chinei. Nu oriunde ci la cel mai vizitat obiectiv turistic al Asiei – Marele Zid Chinezesc, la 2000 de km de Guilin. Excursia nu era în planurile declarate ale delegației și se face din bani publici. Delegația nu s-a mai mulțumit cu superba regiune Guangxi Zhuang unde era programată să ajungă, ci a plusat cu, încă, o destinație turistică de top.

VEZi și: Consiliul județean Dâmbovița, agenție de turism! O nouă deplasare în perla industriei turismului chinez

Dâmbovițenii au plecat, teoretic, ca să participe la  Târgul de Turism, Festivalul Internațional al Culturii și Turismului și Festivalul UNWTO/PATA – tendințele și perspectivele turismului, în perioada 22 – 29 octombrie 2018, la Guilin, în urma unei invitații personale primită de Adrian Țuțuinau de la oficialitățile provinciei chineze. Țuțuianu trebuia să facă parte din delegație, dar a renunțat după ce în CJD s-a pus problema finanțării costurilor de către instituție pentru persoane din afara ei. Au rămas pe listă: Daniel–Nicolae Comănescu – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Florina–Ramona Mureșan – subprefectul județului, Oana Ivanov – șef birou – Biroul Comunicare, Relații Externe; Mihaela Vișan – consilier -Biroul Comunicare, Relații Externe. Nici în raportul de specialitate și nici in hotărâre nu apare suma cheltuită cu deplasarea delegației. Ulterior hotărârii CJD, Florina Mureșan nu a mai plecat în China, deplasarea externă nefiind aprobată de Guvern.

Deși, știa că Marele Zid Chinezesc nu era destinația aprobată pentru deplasare, președintele CJD Daniel Comănescu a fost atât de bucuros să ajungă la această atracție turistică, încât nu a putut rezista tentației și a urcat fotografii pe pagina sa de facebook. La care a primit sute de like-uri, dar și mesaje cu “vacanță placută”, “distracție plăcută” etc.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Delegația CJD s-a rătăcit în China! A ajuns la Marele Zid, la 2000 de km de Guilin

 • 25 octombrie 2018 at 16:06
  Permalink

  Huzureala pe bani pubici
  Ar fi interesant ce au inteles din aceasta plimbare,cat a folosit comunitatii si cat acesor pesedisti fruntasi.
  Gusatul ala este presedinteleCJD?A trait numai din pomeni pesediste!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro