Delegația CJD s-a rătăcit în China! A ajuns la Marele Zid, la 2000 de km de Guilin

Delegația CJD  plecată în China, la Guilin, în sudul țării, conform hotărârii de Consiliul Județean,  a ajuns în nordul Chinei. Nu oriunde ci la cel mai vizitat obiectiv turistic al Asiei – Marele Zid Chinezesc, la 2000 de km de Guilin. Excursia nu era în planurile declarate ale delegației și se face din bani publici. Delegația nu s-a mai mulțumit cu superba regiune Guangxi Zhuang unde era programată să ajungă, ci a plusat cu, încă, o destinație turistică de top.

VEZi și: Consiliul județean Dâmbovița, agenție de turism! O nouă deplasare în perla industriei turismului chinez

Dâmbovițenii au plecat, teoretic, ca să participe la  Târgul de Turism, Festivalul Internațional al Culturii și Turismului și Festivalul UNWTO/PATA – tendințele și perspectivele turismului, în perioada 22 – 29 octombrie 2018, la Guilin, în urma unei invitații personale primită de Adrian Țuțuinau de la oficialitățile provinciei chineze. Țuțuianu trebuia să facă parte din delegație, dar a renunțat după ce în CJD s-a pus problema finanțării costurilor de către instituție pentru persoane din afara ei. Au rămas pe listă: Daniel–Nicolae Comănescu – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Florina–Ramona Mureșan – subprefectul județului, Oana Ivanov – șef birou – Biroul Comunicare, Relații Externe; Mihaela Vișan – consilier -Biroul Comunicare, Relații Externe. Nici în raportul de specialitate și nici in hotărâre nu apare suma cheltuită cu deplasarea delegației. Ulterior hotărârii CJD, Florina Mureșan nu a mai plecat în China, deplasarea externă nefiind aprobată de Guvern.

Deși, știa că Marele Zid Chinezesc nu era destinația aprobată pentru deplasare, președintele CJD Daniel Comănescu a fost atât de bucuros să ajungă la această atracție turistică, încât nu a putut rezista tentației și a urcat fotografii pe pagina sa de facebook. La care a primit sute de like-uri, dar și mesaje cu “vacanță placută”, “distracție plăcută” etc.

Valeriana Comedie
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Delegația CJD s-a rătăcit în China! A ajuns la Marele Zid, la 2000 de km de Guilin

 • 25 octombrie 2018 at 16:06
  Permalink

  Huzureala pe bani pubici
  Ar fi interesant ce au inteles din aceasta plimbare,cat a folosit comunitatii si cat acesor pesedisti fruntasi.
  Gusatul ala este presedinteleCJD?A trait numai din pomeni pesediste!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro