DÂMBOVIȚA: Șapte tineri vor căpăta experiență administrativă lucrând pentru Consiliul Județean Dâmbovița

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat, astăzi, primele contracte pentru tinerii care au aplicat pentru primul program de internship inițiat de instituție, la propunerea președintelui Corneliu Ștefan.
Astăzi, am semnat contractele de internship ale celor 7 tineri care, pentru următoarele 3 luni, vor lucra alături de noi în Consiliul Județean Dâmbovița!
Sunt încântat că cei 7 au decis să se implice activ în viața județului nostru și în tot ceea înseamnă dezvoltarea comunității noastre.
Pe de altă parte, cele 3 luni de muncă în Consiliul Județean, pe lângă dezvoltarea abilităților profesionale, le vor fi de ajutor în găsirea unui job pentru că acestea se adaugă la experiența profesională cerută de angajatori.
Așadar, noii noștri colegi sunt Popa Diana Elena, Nicolăescu Theodora Georgiana, Stoica Laura Valentina, Lilea Ionuț Marian, Grigorescu Petronela Alice, Tănase Sabina Elena și Veseliu Andrei-Alexandru. Ne vedem la treabă!” a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.
Stagiarii selectați își vor desfășura activitatea în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița în baza posturilor repartizate, după cum urmează: Direcția juridică, contencios, administrarea patrimoniului (2 posturi), Direcția strategii, programe și investiții (2 posturi), Direcția economică (1 post), Direcția tehnică (1 post), Serviciul tineret, sport, turism, asociații, fundații (1 post). La finalul celor trei luni ale programului, Consiliul Județean Dâmbovița va elibera pentru fiecare dintre interni un certificat de internship pentru a servi drept dovadă în viitoarea lor carieră profesională.
Au putut aplica tineri cu vârsta maximă de 26 de ani, absolvenți de studii superioare în domeniul de internship ales  și neangajați în altă parte. Consilierii județeni au stabilit ca indemnizația pentru internship să fie  în cuantum de minim 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată și se acordă proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată.

Programul este unic la nivel național pentru administrația locală și se derulează pe parcursul a trei luni consecutive.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro