Culmea administraţiei locale s-a atins la Mătăsaru! Nu se mai ştie câţi consilieri sunt

      La omul sărac, nici boii nu trag! În comuna Mătasăru, una din cele mai văduvite în proiecte ale judeţului, haosul administrativ a ajuns la apogeu. În acest moment, nu se mai ştie câţi consilieri locali sunt, legal, în funcţie, în comună. Consiliul local are 15 funcţii, dar haosul a pornit de la legea migraţiei, când unii şi-au schimbat partidul. Deşi sunt mai mulţi care au făcut acest lucru, primarului PSD, Nae Victor, i-a picat pe cei patru liberali, unul fiind chiar viceprimar. Aceştia nu au mai fost convocaţi la şedinţe, deşi, se pare că nu există nici o hotărâre de consiliu de încetare a mandatelor acestora. Primarul Victor Nae consideră că acum are doar 11 consilieri, deci poate lua decizii cu 6 voturi. Pentru că nu au fost convocaţi, aceştia nu au ştiut când sunt şedinţele şi au absentat. Unul dintre consilierii liberali a decedat, iar locul său a rămas liber, nefiind validată o altă persoană. Pentru că a absentat, nefiind chemat la şedinţe, şi viceprimarul a fost schimbat din funcţie, dar şi eliminat din consiliu. Omul a ajuns în instanţă, care i-a dat dreptate în privinţa mandatului de consilier. Cu toate acestea primarul nu vrea să audă de revenirea sa în for.

      Ieri, cei trei consilieri liberali au depus sesizări la Instituţia Prefectului cu privire la situaţia din consiliul local Mătăsaru. Prefectura va urmări în următoarele două zile, situaţia validărilor şi invalidărilor din consiliu, de la constituirea forului în 2015. Dacă se stabilişte că mandatele lor sunt valabile, deciziile luate în comună cu mai puţin de 14 voturi vor fi nule de drept.

        Ieri, a avut loc şi o şedinţă de consiliu local. De fapt, mult spus o şedinţă, mai degrabă un concurs de strigături şi injurii, cum se poate observa în imaginile de mai jos.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”yLJQclamnk8″]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro