Cu cât se vând ANL-urile în Târgoviște, după majorarea prețurilor de către Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării a majorat semnificativ atât chiriile, cât și prețul cu care se vând către locatari garsonierele și apartamentele ANL. Conform primarului municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, majorarea este în medie de 46%.

Prețul de vânzare a crescut la 2.996  de lei mp de la 1.916 de lei mp, cât era în 2019. Deși este ușor sub prețul pieței libere, trebuie ținut cont de faptul că scopul imobilelor realizate prin Agenția Națională a Locuinței este sprijinirea tinerelor familii care nu au o altă proprietate.

Astfel o garsonieră ANL a ajuns să fie scoasă la vânzare, în Târgoviște, cu prețuri începând de la 107.000 lei, iar un apartament, în funcție de suprafață, poate ajunge până la 180.000 de lei. Asta în condițiile în care Agenția nu aduce nici un fel de îmbunătățire imobilelor după darea acestora în folosință, îmbunătățirile fiind făcute de locatari.

Construcția a 146 de unități locative este blocată în municipiul Târgoviște în cartierul Sagricom, pentru care Agenția Națională a Locuinței nu a organizat încă o licitație pentru reluarea lucrărilor oprite în 2009.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro