CREVEDIA: Sute de oameni petrec noaptea în beznă! Electrica nu a montat distanțiere între firele electrice

Probleme create de vânt în sudul județului, în comuna Crevedia. Mai multe zone printre care și două sate au rămas fără curent electric în cursul zilei. Pentru satele Cocani si Dârza, problemele nu se pot soluționa în această noapte. Primăria localității a anunțat că lipsesc distanțiere între firele electrice, deși a notificat Electrica de mai multe ori pentru montarea lor. Așa că rețeaua a fost afectată de vânt.

“Din nefericire, seara nu aduce vesti bune. În urma discuțiilor avute cu echipele tehnice, problema restabilirii furnizării de energie electrică pentru satele Cocani și Dârza nu se va remedia în această seara/ noapte.

Problema apărută se datorează lipsei unor distanțiere amplasate între firele electrice, lucru semnalat de nenumărate ori de către Primăria Crevedia, dar fără niciun rezultat din partea Electrica SA, în sensul ca aceștia nu au luat nicio măsură, situația degenerând până în punctul în care a ajuns astăzi.

Încurajam cetățenii să continue să sune la numerele de telefon ale celor de la Electrica SA, ei fiind unicii în măsura să rezolve aceste probleme și să vă răspundă solicitărilor.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, deși vina nu aparține Primăriei comunei Crevedia.” au anunțat oficialii locali.

În această noapte, temperaturile vor scădea în zonă, conform meteorologilor, până la -7 grade.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro