CORBII MARI: Rețeaua electrică, afectată de furtuna de noaptea trecută

Furtuna de ieri seară din sudul județului a afectat serios rețeaua electrică din comuna Corbii Mari. Mai mulți stâlpi și cabluri electrice au fost rupți de vânt.

“Noaptea trecută am avut parte de o furtună extrem de puternică în comuna noastră. Pomi căzuți, 5 gospodării afectate, grădinițele din Corbii Mari și Bărăceni plus rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Vreau să vă spun că facem eforturi să remediem toate aceste probleme care țin de competența primăriei cât se poate de repede. Suntem operativi și știm ce avem de făcut. Vom solicita și sprijin guvernamental pentru astfel de situații de urgență, dar, până îl primim (dacă-l primim), vreau să ne gospodărim cu propriile noastre resurse. Fac tot posibilul să îndreptăm avariile și daunele provocate azi-noapte în timpul cel mai scurt. Voi comunica tot ceea ce este necesar în sensul ăsta pentru a nu exista nedumeriri.

Referitor la alimentarea cu energie electrică vă comunic că a fost anuțate defecțiunile la operatorul de distribuție, se lucrează, dar sunt mulți stâlpi rupți și alte probleme. Puteți semnala și dumneavoastră alte probleme la numărul de telefon 0245929.”  a rezumat situația din comună, primarul Ionuț Bănică.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro