Comuna Ocniţa, fără apă potabilă până, cel puţin, pe 8 februarie

Compania de Apă Târgovite Dâmboviţa a anunţat printr-un comunicat de presă ca în vederea efectuării unor lucrări de reparaţie la rezervorul de acumulare apa potabilă de la Ocniţa, în perioada 03 februarie 2017 (orele 08:00) – 08 februarie 2017 (orele 24:00) în comuna Ocniţa  se va furniza apa neclorinată.

Este interzis  consumul apei în scop potabil; folosirea apei pentru spălarea alimentelor şi utilizarea apei pentru igiena personală.


Înainte de reluarea alimentarii vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările legale iî vigoare.

Compania de Apă Târgovite Dâmboviţa   recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării, până la limpezirea acesteia. Preventiv, până la primirea buletinului de analiza microbiologică (cca. 72 ore) se recomandă  fierberea apei timp de minim 15 minute.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca