Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Comuna Comișani are cea mai modernă clădire administrativă din județ – FOTO

comisani 2

Noul sediu al primăriei Comişani este una din cele mai moderne sedii de instituţii construite în ultimii ani în Dâmboviţa. Ministrul Rovana Plumb, prezentă recent la inaugurare, a precizat  că nu are termen de comparaţie pentru clădire, unică prin arhitectura ei în întreg judeţul.

rovana comisani

Noul sediu este ridicat pe amplasamentul vechiului local al primăriei Comişani. Construcţia, amenajarea curţii şi dotările interioare au costat 2,9 milioane de lei. Banii au fost asiguraţi de la bugetul de stat prin Ordonanţa 28 (aproximativ 70%) şi de la bugetul local.

poza_panoramica

FOTO – vechiul sediu al primăriei

primar„Am vrut să realizăm o primărie şi foarte frumoasă şi modernă şi funcţională. Fiecare din cei 11 funcţionari, la care se adaugă primarul şi vicele, are propriu birou, iar spaţiile de lucru cu publicul sunt generoase şi sistematizate. De acest nou sediu se vor bucura atât angajaţii, cât şi cetăţenii care au probleme de rezolvat la primărie şi eu sper că serviciile se vor îmbunătăţi.” a precizat Ion Bătrânu, primarul comunei Comişani.

Proiectarea a fost realizată de o firmă Vâlcea, iar lucrările, de o firmă din Bistriţa Năsăud şi au durat mai puţin de un an de zile. Noua primărie Comişani pare o clădire de inspiraţie iberică, unicat în judeţ.

Localitatea beneficiază de alimentare cu apă, gaze, dar şi sistem de canalizare. Din planurile de viitor fac parte finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor locale, mansardarea Şcolii Lazuri, dar şi construirea unei clădiri noi cu destinaţia de dispensar uman. Şi despre aceasta, primarul localităţii spune că nu va semana cu nici o alta din Dâmboviţa, la fel ca şi primăria.

 

comisani 3

Distribuie:

5 thoughts on “Comuna Comișani are cea mai modernă clădire administrativă din județ – FOTO

    1. Toalte in scoli pt copii, asa nu mai erau nevoiti sa iasa in zapada iarna pentru nevoile personale. …

  1. Să fiu sincer, nu mă surprinde realizarea. Am crezut în acest primar și în acest proiect , încă din septembrie 2013 , de ziua Comunei Comișani. Omul potrivit la locul potrivit. Omul care face și se vede din anul 2008, fără a da semne de oboseală sau rutină. La mai mare !

    1. Sa nu uitam ca un merit deosebit in realizarea acestui edificiu de exceptie il are Victor Sanda, fostul prefect care a plecat prea repede dintre noi datorita rautatilor politicienilor din acest judet! Comisanenii datoreaza noul sediu al primariei lui Victor Sanda pentru care trebuie sa se roage mereu!

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media