CJD: Drumul pe Nisipuri se redeschide, pentru traficul greu, de la 1 august

DJ720 B, tronsonul Nisipuri – Matraca se redeschide circulației de la 1 august. Anunțul a fost făcut de președintele CJD, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă. Închiderea tronsonului pentru lucrări a crescut alarmant cotele de trafic în municipiu, dar și în comuna Răzvad, unde timpii de așteptare au crescut cu zeci de minute în orele de vârf. De la 1 august, însă, se va relua traficul, inclusiv cel de mare tonaj.

Tronsonul face parte pentru lotul III, ce aparține proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”, proiect în valoare de 211.822.388,29 lei întregul lot III are valoarea de 41.662.323,97 lei.

Investiția presupune modernizarea traseului interjudețean (format din 4 drumuri județene), pe o lungime de 62,161 km, și se estimează că va avea un impact major atât asupra fluidizării traficului, cât și asupra sporirii gradului de siguranță a circulației în cele 16 localități dâmbovițene ce sunt tranzitate de acest traseu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro