Cioacă nu mai e administrator public al municipiului! Vezi ce va face în continuare

     Contractul de administrator public al municipiului Târgoviște al lui Gabriel Cioacă a încetat astăzi cu acordul părților. Cioacă era administrator public din aprilie 2013.

Proiecte profesionale noi, ma determina sa iau, astazi, decizia despartirii de biroul din Revolutiei 1-3. Multumesc pentru sprijin tuturor celor, alaturi de care, am avut privilegiul sa lucrez in ultimii doi ani de serviciu administrativ! a notat Cioacă pe pagina sa de Facebook.

      Fostul administrator public a precizat pentru Gazeta Dâmboviței că se va întoarce în avocatură și se va ocupa de insolvența personală. De altfel, în cercul de apropiați ai lui Gabriel Cioacă se știa că acesta dorește să plece de la primărie și că aștepta legea insolvenței personale, pentru a lucra pe această nișă.

        De mâine, postul de administrator public al orașului este vacant. Ca urmare a încetării raportului de muncă cu acordul ambelor părți, Primăria Târgoviște nu datorează sume reparatorii la acest contract.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Cioacă nu mai e administrator public al municipiului! Vezi ce va face în continuare

 • 1 mai 2015 at 11:03
  Permalink

  Bine ca am scapat de el , ce treabaavea avocatura lui cu manageamentul problemelor primariei ?Borfasi ajunsi pe post de conducatori.

  Reply
 • 1 mai 2015 at 10:20
  Permalink

  In sfarsit acest incompetent si-a dat seama ca este o pacoste pentru municipiul Targoviste, asa cum a fost si Marius Constantinescu, drumarul ospatar care si-a amenajat localul ,,Cocosul negru,, cu banii si oamenii primariei. Ar trebui ca targovistenii sa-l bage prin toate chianturile facute prin municipiu ca urmare a mandrelor proiecte gestionate de acest avocatel fara clienti! Rusine Boriga pentru acest neavenit in treburi de manageriat pe care l-ai impus la primarie. Oare cine si-o mai bate joc de noi? Ciocoiul de Stan(omul are ca semn spre electorat degetul lui DD!) inlocuitorul de primar, analfabetul zambaret, isi poate aduce pe bani multi un incompetent asemenea lui, iar municipiul nostru va fi un santier inca doi ani.

  Reply
 • 1 mai 2015 at 8:27
  Permalink

  foarte bine ca a plecat, si asa nu a facut nimic in doi ani!
  il felicit pentru acest fapt!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro