Boriga a inspectat șantierul Complexului Turistic de Nataţie: “Facem toate eforturile ca lucrările să fie terminate la începutul verii anului 2014”

Primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, a inspectat astăzi, alături de viceprimarii Ciprian Prisăcaru și Ioan Țuțuianu, stadiul lucrărilor pe șantierul Complexului Turistic de Natație de la Baza de Agrement Crizantema.

Acesta spune că proiectul este unul din cele mai importante din municipiul Târgoviște, fiind o investiție care se ridică la aproximativ 14 milioane de euro, jumătate din sumă fiind contribuția Uniunii Europene, iar jumătate din bugetul local al municipiului.

“Este, după cum vedeți, o lucrare care se desfășoară în ritm alert, căreia i-am dat și un termen de finalizare, mai rapid decât cel prevăzut, deoarece am considerat că este foarte important pentru târgovișteni, dâmbovițeni și pentru toți turiștii care vor veni să-și petreacă timpul liber, să se recreeze aici, la noi, la Târgoviște, să prindă sezonul estival. Așadar, facem toate eforturile și noi, ca și autoritate, dar și constructorul, de asemenea, dirigintele de șantier, pentru ca lucrările să fie terminate la începutul verii anului 2014, astfel încât turiștii să se bucure în sezonul estival viitor de cel mai modern complex turistic și de natație din Sudul României. Ne aflăm deasupra fundației bazinului olimpic. O să fie un bazin foarte modern, de dimensiuni logic olimpice, 25 de metri cu 50 de metri, tribune, dotări pentru natație și pentru polo, vestiar, săli de refacere și de recuperare, tot ceea ce trebuie pentru ca o astfel de locație să poată găzdui cele mai importante competiții de natație și de polo, dar nu numai. Va fi aici și aqualand, ce se va întinde pe două hectare. Să nu uităm de parcare, cu 250 de locuri, de cele 2 piscine descoperite, două terenuri de fotbal, cu suprafață sintetică și iluminate cu nocturnă, două terenuri de tenis și unul de baschet, un amfiteatru cu 150 de locuri. Vă spuneam, din punctul meu de vedere, perla coroanei va fi dată de aqualandul pe două hectare”, a declarat edilul Boriga astăzi, pe șantierul de la Baza Crizantema.

Acesta a mai precizat că, după ce va fi finalizat bazinul, se va trece la piscinele descoperite, aqualand și celelalte, pentru care lucrările vor fi demarate la începutul anului 2014.

natatie_3
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro