Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Cum se va rezolva problema incompatibilităţii primarilor? Aflaţi de la ora 19:00, la Columna TV

Cum se va rezolva problema incompatibilităţii primarilor? E şantajat Ponta de edili? În această seară subiectul va fi dezbătut  de la ora 19:00, la Columna TV, de Marius Dumitrache, în cadrul emisiunii Riposta, în care îi are ca invitaţi pe primarul comunei Vulcana Băi şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România – Emil Drăghici, primarul oraşului Răcari – Marius Caraveţeanu şi redactorul şef al Gazeta Dâmboviţei – Crina Zamfirescu.

În acest moment, conform ANI, toţi primarii din Dâmboviţa s-ar afla în incompatibilitate din cauza prezenţei lor în Asociaţiile Intercomunitare de Dezvoltare. Asociaţia Comunelor face presiuni publice pentru modificarea legii ANI. Ieri a fost făcut public un document de protest al acestora interepretat drept santaj de către premierul Victor Ponta.

În România, numărul celor aflaţi în situaţie de incompatibilitate ar fi de 1200 de edili, din care peste 70% provin din USL. Dacă îşi vor pierde funcţiile, partidelor vor avea o mare problemă atât la referendumul pentru modificarea Constituţiei, dar şi la viitoarele alegeri europarlamentare, creându-se un adevărat haos administrativ.

Vă invităm, de la ora 19:00 să urmăriţi dezbarea Columna TV pe acest subiect. Puteţi adresa întrebări care să primească răspuns de la invitaţii lui Marius Dumitrache, pe adresa de e-mail [email protected]

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Flax Gopo
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media