Cum se va rezolva problema incompatibilităţii primarilor? Aflaţi de la ora 19:00, la Columna TV

Cum se va rezolva problema incompatibilităţii primarilor? E şantajat Ponta de edili? În această seară subiectul va fi dezbătut  de la ora 19:00, la Columna TV, de Marius Dumitrache, în cadrul emisiunii Riposta, în care îi are ca invitaţi pe primarul comunei Vulcana Băi şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România – Emil Drăghici, primarul oraşului Răcari – Marius Caraveţeanu şi redactorul şef al Gazeta Dâmboviţei – Crina Zamfirescu.

În acest moment, conform ANI, toţi primarii din Dâmboviţa s-ar afla în incompatibilitate din cauza prezenţei lor în Asociaţiile Intercomunitare de Dezvoltare. Asociaţia Comunelor face presiuni publice pentru modificarea legii ANI. Ieri a fost făcut public un document de protest al acestora interepretat drept santaj de către premierul Victor Ponta.

În România, numărul celor aflaţi în situaţie de incompatibilitate ar fi de 1200 de edili, din care peste 70% provin din USL. Dacă îşi vor pierde funcţiile, partidelor vor avea o mare problemă atât la referendumul pentru modificarea Constituţiei, dar şi la viitoarele alegeri europarlamentare, creându-se un adevărat haos administrativ.

Vă invităm, de la ora 19:00 să urmăriţi dezbarea Columna TV pe acest subiect. Puteţi adresa întrebări care să primească răspuns de la invitaţii lui Marius Dumitrache, pe adresa de e-mail [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro