ATENȚIE șoferi! Lucrări pe DN 71: Asfaltare între Târgoviște și Doicești, marcaje rutiere între Răcari și Târgoviște

Secția Drumuri Naționale Dâmbovița a demarat lucrări de reparații pe DN 71 și pe tronsonul Târgoviște – Doicești. Se asfaltează așa că șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție. Conform directorului secției, Dragoș Paraschiv, sunt programate, în perioada următoare, lucrări și pentru amenajarea tuturor intersecțiilor, trecerilor de pietoni, garduri pietonale și alte marcaje.

În luna mai s-a lucrat pe mai multe tronsoane ale DN 71 între Răcari și Târgoviște. În mai multe zone asfaltul a fost decopertat și s-a turnat un nou covor. În aceste zile se execută marcajul rutier pe porțiunile reabilitate.

La începutul anului CNAIR a reziliat contractual pentru lărgirea drumului la patru benzi, ministerul dorind realizarea unui drum nou de legătură între Târgoviște și București, în forma unui drum expres, denumit “Valahia Expres”. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat, pe 31 martie licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar construirii „Valahia Expres”, noul drum care va lega Târgoviște de București.  Șapte firme au depus oferte, iar valoarea contractului este estimată între 12,8 și 15,1 milioane lei fără TVA. Durata de contractului este de 25 de luni de la data de începere a contractului. Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă a anunțat că pentru Lotul 2 al DN71 de la Târgoviște la Sinaia va fi reluată licitația pentru modernizare. Cea precedentă fusese anulată pentru că nu se prezentase nimeni. Documentația a fost refăcută.

…………

Crina Zamfirescu, redactor șef

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro