Administrația din Fieni, proiecte ambițioase pentru 2016

budoiuLa Fieni, după finalizarea a două proiecte importante pentru oraș, Centrul de Informare Turistică și finalizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă în cartierul  Costești, administrația are deja în plan alte proiecte pentru acest an. Primul are în vedere reabilitarea și modernizarea pieței centrale, cu fonduri proprii. Un alt proiect va cuprinde reabilitarea școlii Diaconu Coresi, cu aproape 2 milioane de euro, pe POR, iar edilul spune că sunt șanse mari să obțină acești bani. Tot pe POR, Axa prioritară 5, se dorește reabilitarea sediului actual al primăriei, construit în 1934. Pentru acest proiect se lucrează deja la documentații și expertiză.

Adriean Budoiu, edilul din Fieni, spune că în sediul reabilitat al primăriei va fi înființat și un mic muzeu al așezării industriale Fieni.

Și pe partea de infrastructură, primarul din Fieni are proiecte pentru oraș. Primul dintre acestea are în vedere reabilitarea străzilor Dr.Ștefănescu și adiacente, o zonă dens populată, așa cum spune edilul, unde locuiesc aproximativ 2000 de cetățeni. Porțiunea ce se dorește a fi asfaltata are 3 kilometri și valoarea lucrării va fi de 2,8 milioane lei, bani de la bugetul local.

Un alt proiect a fost depus pe OG 28 pentru reabilitarea a 4 kilometri pe strada Runcului și zonele adiacente (DJ 712 A, porțiune de drum județean, pe care, potrivit legii, pentru că trece prin localitate, primăria este obligată să o asfalteze).


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro