A reînceput asfaltarea pe bulevardul Unirii din Târgovişte

Astăzi, au demarat lucrările de turnare a primului strat de asfalt, în zona Pavcom Târgovişte, pe bulevardul Unirii. Conform precizărilor făcute de primarul interimar Cristian Stan, mâine, 26 martie, va începe asfaltarea pe acelaşi bulevard în zona Kaufland. Asfaltarea se face pe sensul de mers de la Polivalentă spre Pavcom.

asfalt unirii

Recent, Stan a declarat presei că într-o discuţie cu constructorul acest a precizat că trebuie spart asfaltul turnat pe Bulevardul Unirii în zona blocurilor cu 10 etaj: “Au zis (n.r constructorii) că nu şi-au dat seama, că trebuie făcute şi aşa mai departe. Este vorba de alimentarea cu apă. Şi-au dat seama că nu pot alimenta de pe acea parte.” a precizat Cristian Stan. Astăzi acesta a precizat că sunt discuţii pentru a evita spargerea asfaltului. Până la discuţii, în anumite zone, deja, s-a spartul primul strat de asfalt pentru subtraversări.

asfalt spart unirii 1 asfalt spart unirii 2 asfalt spart unirii

Proiectul Integrat de Dezvoltare Urbană Zona A care cuprinde microraionul 6 are o valoare totală  de 47 de milioane de lei, iar lucrările vor fi executate de asocierea Delta ACM 93 şi Verta Tel SRL. Zona în care se lucraează este delimitată între Bulevardul Unirii şi Strada Tudor Vladimirescu, respectiv Şoseaua Găeşti şi ieşirea către Câmpulung. Conform proiectului Bulevardul Unirii, va avea 2 benzi pe sens, reale, prin restrângerea trotuarelor şi desfiinţarea locurilor de parcare. Târgoviştenii vor avea spaţii pentru parcare în spatele blocurilor. La cest moment stadiul fizic al lucrărilor este de 35%, iar proiectul ar trebui finalizat în luna august.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “A reînceput asfaltarea pe bulevardul Unirii din Târgovişte

 • 26 martie 2015 at 8:17
  Permalink

  Bravo d-le Primar Cristian Stan!Tine-o tot asa si o sa fie ok.Eu unul sunt multumit de actiunile d-voastra si va girez cu incredere.
  Pentru cei care au inceput de acum sa va improaste cu noroi le recomand sa analizeze situatia peste un an si sunt convins ca atunci isi vor schimba parerea.
  Acum este timpuriu a judeca dar lucrurile se indreapta spre normal cu d-voatra Primar.Succes!

  Reply
 • 25 martie 2015 at 17:14
  Permalink

  In sfarsit se vede ca se face ceva si ca s-a pus biciul pe ei. Atata mobilizare de forte nu au fost niciodata si eu zic ca este loc si de mai bine. Foarte buna ideea cu stagnarea decopertarii pana cand nu se termina ce au spart.

  Reply
 • 25 martie 2015 at 15:17
  Permalink

  Domnule Stan
  Nu ati gasit pe altcineva decat pe finul lui Florin Popescu

  Ce dracu !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro