ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sud-africanul Martin Slabbert, care a dezvoltat afaceri de miliarde de euro în România, va construi Mall-ul la Târgoviște

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat, astăzi, cu partenerii din cadrul  P.K. GRIZZLY S.R.L., firma care a câștigat  dreptului de superficie pentru construirea unui centru comercial de tip Mall, în zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște. P.K. GRIZZLY S.R.L., parte a Prime Kapital, companie de investiţii şi dezvoltare imobiliară, a fost singura societate care s-a prezentat la cele două licitații organizate de CJD, pe care a căștigat-o cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei. Alexadru Oprea, președintele CJD, a declarat la semnarea proiectului ca instituția va emite, în cel mult 60 de zile, autorizația pentru începerea construcției.

La semnarea de la Târgoviște au luat parte cei doi parteneri în P.K. GRIZZLY S.R.L.: Mihai Vasilescu și Martin Slabbert.  Martin Slabbert este o „vedetă” în domeniul imobiliar din România. Sud-africanul a fondat în urmă cu 8 ani,  la Bucureşti, fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), devenit cel mai mare jucător din piaţa imobiliară locală, cu active de aproximativ 1,5 miliarde de euro și cea mai mare rețea de mall-uri în proprietate.  În 2015, Martin Slabbert a părăsit funcția de CEO al NEPI și a pornit o nouă companie privată de investiţii şi dezvoltare imobiliară, Prime Kapital,  cu investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media