Volintiru la Găești: “E loc de PNL în Dâmbovița, undeva la 30%”

Președintele PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru a fost prezent sâmbătă la ședința festivă a Biroului Politic PNL din Găești, prilejuit de inaugurarea noului sediul al organizației. Liberalii găeșteni au pe lângă un nou sediu și un nou președinte interimar, actualul viceprimar al localității Gheorghe Grigore (Griguță).

“Avem deschidere către toți oamenii care vor să vină către noi. Trebuie să câștigăm încrederea oamenilor și fiecare zi să fie o zi câștigată.” a  precizat Griguță la inaugurarea sediului, la care au fost prezenți și deputatul Vasile Horga, președintele PNL Târgoviște Gabriel Cristache,  președinții organizațiilor din zonă colegiului 8, dar și membrii ai organizației găeștene.

Principalele mesaje politice pentru cei prezenți au venit din partea președintelui Volintiru

“Vă felicit pentru rezultatele de anul trecut. Politica se face numai cu învingători,dar e evident că PNL la Găești a început să performeze. La europarlamentare ați obținut 8,59% iar la alegerile locale “doar’ 33,79%. (…) Modificarea conducerii nu e un moft. S-a făcut în sensul de a reuși ca organizația Găești să devină cea mai performantă din județ. Pentru asta e nevoie de multă muncă. E nevoie să stați de vorbă cu oamenii și să le explicați de ce PNL și nu altă formațiune politică. Este loc de PNL în Dâmbovița, undeva la 30%. Trebuie să ne concentrăm în direcția asta, să evităm discuții stupide în interiorul organizațiilor și să muncim. Eu îmi doresc ca cei care au muncit pentru partid și au performat să ajungă să conducă organizațiile liberale, nu cei care trag sfori și fac jocurile altora. Trebuie să conducă cei care sunt și trăiesc pentru organizații.” a transmis liderul PNL Dâmbovița.

 

 

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro