VIDEO – Dragnea, replică pentru Orban: „Pe nebuni și pe bețivi trebuie să îi lași în pace!”

Aflat, la Târgoviște, într-o vizită de lucru Liviu Dragnea a dat o replică dură președintelui interimar PNL Dâmbovița în legătură cu afirmația acestuia conform căreia Victor Ponta este ofițerul acoperit de către vorbește Traian Băsescu.

Eu în general mă feresc să comentez afirmațiile oricărui nebun. Așa sunt educat. E bine ca pe nebuni și pe bețivi să îi lași în pace. În consecință nu am ce să comentez„. a replicat Dragnea întrebat cum comentează afirmațiile liberalului.

Orban a spus în urmă cu două zile, tot la Târgoviște că: “Eu știu bine cine este, dar nu am probe: este Victor Ponta….dar nu pot să probez. Dar dacă te uiți cu atenție, singurul care nu a infirmat cu subiect și predicat acest lucru este Ponta”.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”jeJhC-LnURM”]

Dragnea a comentat însă pe marginea declarației lui Ludovic Orban care a spus că tuturor primarilor care au trecut la PSD și care vor primi bani de la ministerul condus de vicepremier li se vor formula plângeri penale pentru luare de mită. „Va avea ceva de lucru pentru că ar trebui să facă 3600 de plângeri penale, pentru toate localitățile din România. Am semnat finanțări, semnez finanțări și voi semna finanțări  în continuare pentru a finanța dezvoltarea locală. Nu se împiedică Guvernul României de niște nebuni, care în loc să se ocupe de a promova un anumit proiect de dezvoltare nu stau decât de plângeri penale. Sunt niște reclamagii: Orban, Iohannis și Blaga. Asta știu să facă. Asta au învățăt ei de la mentorul lor Traian Băsescu.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”R7BU5_eLwgY”]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro