Victor Ponta atacat în fața sediului PSD Dâmbovița, din centrul municipiului

Mașina de campanie a PSD Târgoviște, cu imaginea candidatului Victor Ponta, a fost vandalizată de persoane necunoscute chiar în fața sediului partidului din centrul municipiului. Incidentul a avut loc în seara de dinaintea vizitei lui Victor Ponta în municipiul Târgoviște. Reprezentanții formațiunii politice au formulat plângere penală, conform unui comunicat al președintelui PSD Târgoviște, Cristian Stan.

“Constat cu anumită îngrijorare că apelurile repetate la civilizație și legalitate pe parcursul campaniei electorale sunt ignorate de competitorii politici, prea obosiți să se concentreze pe propria activitate și prea obraznici încât să o respecte pe a altora.

În mod concret, în data de 23.10.2014, în jurul orelor 22.00, autovehiculul de campanie aparținând Alianței PSD – UNPR – PC, parcat în fața sediului PSD Dâmbovița din municipiul Târgoviște, a fost vandalizat, fiind smulse și rupte mesh-urile electorale atașate. Imaginile foto anexate sunt grăitoare.

Nu înțelegem aceste gesturi decât ca o traducere a disperării care stapaneste anumite partide, anumiți candidați. E dificil să te prezinți înaintea oamenilor în calitate de prelungiri ale regimului Băsescu și să mai ai speranța de a învinge. Dar nu violența, nu calomnia, nu comportamentul sălbatic te vor face mai credibil. Cine are impresia asta, înseamnă că n-a înțeles nimic din ultimele scrutine.

PSD Dâmbovița condamnă practicile josnice la care apelează adversarii politici și consideră că polița le va fi plătită de târgovișteni, de dâmbovițeni, de români pe 2 și 16 noiembrie. În același timp, Organizația Județeană a PSD Dâmbovița a formulat plângere penală  pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, solicitând identificarea făptuitorilor și tragerea la răspundere a acestora.”, se arată în comunicatul PSD Târgoviște, semnat de  Cristian Daniel Stan, purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița

ponta-afise-rupte (2) ponta-afise-rupte (3) ponta-afise-rupte (4)

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Victor Ponta atacat în fața sediului PSD Dâmbovița, din centrul municipiului

 • 25 octombrie 2014 at 14:19
  Permalink

  BRAVO baieti, in sfarsit s-a trezit cineva si in Targovistea PSD-ista!
  Asa baieti, pe infractori!
  EI ne povestesc noua ne fapte civilizate, violenta si disperare? Oare de unde s-a invatat aceasta practica? Daca inceci sa fii contra-Ponta pe paginile lui de socializare iti sunt sterse comentariile si ti se inchide accesul la pagina lor! Asta nu este violenta? nu se incalca dreptul la exprimare? Minciunile si atacurile din presa, circul ce nu se mai termina, mafia care a ajuns de neoprit nu sunt semne de slabiciune, prostie si incultura?

  BRAVO, dati-i inainte tot asa! Aveti nevoie de voluntari? :-)))

  Reply
  • 25 octombrie 2014 at 16:17
   Permalink

   Stai liniștită Karina, a început să-i strângă pe vânzătorii României, care acum încearcă să cerșească din nou bunăvoința electoratului. Încet, încet, alături de guzganul rozaliu și fiul său va fi și Stan de la Alimentara, chiar dacă îl vor suporta în celulă și pe Florin Popescu. Foarte curând, românii își vor da seama că PSD-ul este adevăratul distrugător al democrației românești și-l vor elimina din politică și din viața noastră. Cu siguranță că nu violența este calea, cu toate că mulți dintre ei, cum ar fi Stan ăsta care se pozează cu casca de protecție în birou, ar merita și o corecție fizică, de genul celor aplicate de părinți copiilor neastâmpărați. Că lumea le-ar rupe picioarele de-adevăratelea, este cu totul și cotul altă poveste…

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro