Viceprimarul Vlad Oprea, finul deputatului Săvoiu, pe lista neagră a PSD Titu!

       Marea schismă politică de la Titu a avut loc în această seară. Viceprimarul social democrat Vlad Oprea a fost mazilit de organizația locală a partidului care a decis ca acesta să fie înlocuit din funcția administrativă cu Voicu Neagu. Dintr-o postare pe pagina de facebook a lui Oprea rezultă că artizanul schismei ar fi primarul Traian Niculae. Oprea spune că va avea o discuție cu Adrian Țuțuianu pentru a lua o decizie pentru viitorul său politic. Fostul viceprimar a fost lider a PNG, postură din care a fost cooptat în PSD, în 2012, în ciuda reticenței publice a președintelui organizației Ion Nicolae. Oprea s-a apropiat foarte mult de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Între timp a devenit și finul deputatului de Titu, Ionuț Săvoiu și părea că este pe val în organizația partidului de la Titu. Vom vedea, însă, care va fi soarta organizației după această decizie.

      Iată mesajul postat pe facebook de Vlad Oprea:

Avizați de „agitația” ultimelor săptămâni la nivel politic și administrativ, foarte mulți locuitori ai orașului Titu, prieteni, oameni de presă, etc. m-au întrebat legitim „Ce se întâmplă”? Așa cum ei mă cunosc pe mine, le sunt dator cu un răspuns extrem de simplu și de sincer.

În această seară, a avut loc o ședință a Biroului Politic Orășenesc al PSD Titu în cadrul căreia primarul Traian Niculae a solicitat să se propună o altă persoană pentru funcția de viceprimar. Nu mi-au fost foarte clare argumentele invocate, câtă vreme ele se refereau la o „prea mare” implicare în treburile ce țin de administrarea orașului. Trebuia să fiu mai puțin vizibil? Să mă implic mai puțin? Nu știu exact în ce constă reproșul acesta. Cert este că dl primar a ajuns la concluzia că nu mai poate să lucreze cu mine! Asta după 3 ani de colaborare fără nicio dificultate, în cadrul unei echipe (așa credeam eu) pe care foarte mulți o invidiau.

Biroul a votat ca propunerea PSD pentru postul de viceprimar să fie dl Voicu Neagu.

Față de toate astea, mă văd obligat să privesc cu atenție ce voi face în perioada următoare. O decizie în acest sens voi lua după o discuție cu președintele Organizației Județene PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Sper ca gesturile oamenilor care au gândit acest demers să nu se întoarcă împotriva lor. Ar fi păcat de o muncă imensă din ultimii 3 ani.

Același prieten dintotdeauna,
Vlad Oprea


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Viceprimarul Vlad Oprea, finul deputatului Săvoiu, pe lista neagră a PSD Titu!

  • 28 aprilie 2015 at 22:11
    Permalink

    se va duce la UNPR ca sa moara Tutuianu de oftica! Fortza Oprea!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro