Vicele CJD Gabriel Grozavu, șeful ADI Apă, și-a angajat fiica la Compania de Apă!

Nepotism la nivel înalt în Consiliul Județean Dâmbovița! Vicepreședintele CJD, Gabriel Grozavu, șeful Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița i-a găsit un job călduț, fiicei sale, tocmai la vaca de mult a tuturor aleșilor, indiferent de timp și culoare politică – Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița. Mai exact, domnișoara este asistent manager al lui Dorin Staicu, la POS II de Mediu, adică acolo unde se învârt banii, din 1 octombrie. Asta în timp ce majoritatea celor care de dreapta se plâng peste tot că sunt îndepărtați, pe nedrept, din Compania de Apă.

Mai grav este că faptul că vicele Grozavu este șeful ADI APĂ, adică asociația comunelor și orașelor din județ care au delegat serviciul de distribuire a apei Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița. Ca urmarea  acestui raport juridic dintre ADI Apă și Companie, asociația, prin Grozavu, este un factor decident în privința Companiei (SIC!).  Chiar dacă nu poate fi încadrată la categoria “incompatibilitate”, fapta are un iz de “trafic de influență”.

Întrebat dacă Grozavu mai este șef peste ADI, Adrian Țuțuianu a afirmat: “Domnul Grozavu e șef la ADI Apă, dar CJD este acționar și eu îl reprezint!” În traducere liberă, Grozavu e șef, dar Țuțuianu e seriful! De unde putem presupune, chiar cu riscul de a-l supăra, din nou, pe domnul președinte că angajarea s-a făcut cu acordul său. Dacă mai punem și că Grozavu n-ar îndrăzni, după cum spune sursele liberale, să miște în front și să-și adâncească relația de subordonare față de Adrian Țuțuianu, fără știrea președintelui Orban, care l-a ajutat și subvenționat în vremuri grele, iaca un triunghi foarte interesant!

familia-grozavu

FOTO sursa facebook. Oana Grozavu, prima din stânga


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 10 ganduri despre “Vicele CJD Gabriel Grozavu, șeful ADI Apă, și-a angajat fiica la Compania de Apă!

 • 9 octombrie 2014 at 7:54
  Permalink

  Inca mai exista acest Staicu la apa, cel care a otravit oameni din Aninoasa si Targoviste. Sa va fie rusine. Cat despre Grozavu, are si el un os de ros acum si nu -l da la nimeni, il imparte in familie. RUSINE

  Reply
 • 8 octombrie 2014 at 16:19
  Permalink

  A purtat discuții multiple în vedera angajării fiicei sale. Prin companie se vorbește ca și Orban ar fi intervenit personal.
  Sunt mulți care au nevoie de un servici, dar ce sa faci dacă nu au tatăl vicepreședinte la CJD…..

  Reply
 • 8 octombrie 2014 at 16:05
  Permalink

  Acest nevertebrat al politicii dambovitene este în stare de orice pentru a-și atinge scopurile.
  VENETICUL CJD -ului sta preș în fata tuturor doar sa își ” vadă măgarul legat de gard”.

  Reply
 • 8 octombrie 2014 at 12:12
  Permalink

  Dar la privat ,de ce nu incercati sa o angajati, dle.vicepresedinte al C.J.D.?

  Reply
 • 8 octombrie 2014 at 9:26
  Permalink

  Conflict de interese fara discutie, pune-ti mana pe stilou, sesizati ANI si primeste si zburliciul asta pentru ca si-a angajat zburlita numa vreo 3 ani cu suspendare. succes

  Reply
 • 8 octombrie 2014 at 5:32
  Permalink

  curat conflict de interese, sifonărie
  trei ani cu suspendare de la aia cu bandana pe ochi, via draga de ANI
  merge? grozav! 🙁

  ps: şi io mi-am ajutat copiii, i-am alungat din troaca asta, capisci?

  Reply
 • 7 octombrie 2014 at 22:15
  Permalink

  Având în vedere că în momentul de față Oana Mizil tocmai a fost condamnată penal la 3 ani de pușcărie (cu suspendare) pentru că și-a angajat mama la cabinetul parlamentar, cred că și asta e mai mult decât o problemă de morală/etică… Poți să-ți ajuți copilul cum vrei tu, doar că atunci când îl ajuți să obțină o funcție publică pe nedrept ca să facă și el un ban “cinstit” din banii munciți de noi, atunci chiar e o problemă!

  Reply
 • 7 octombrie 2014 at 21:02
  Permalink

  Lasand la o parte faptul ca “moral” e o problema pentru unii, daca ati avea un copil, nu l-ati ajuta?
  As fi inteles nemultumirea, daca aflam ca Grozavu sau altul ar fi furat sau ar fi facut nu stiu ce lucru necurat, dar cred ca a-ti ajuta copilul, indiferent despre cine ar fi vorba, nu este nici “apostazie”, nici lucru de condamnat. Ca sa fiu inteles mai bine, e in firea lucrurilor sa-ti iubesti si sa-ti ajuti copilul.

  Reply
 • 7 octombrie 2014 at 19:08
  Permalink

  salariul ar fi interesant. faptul ca a angajat-o nu e mare problema ca de…daca nici ta-su n-o ajuta…salariul ar fi interesant

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro