Frații plâng după copilul omorât de tată, la Serdanu! Localitatea este în stare de șoc!

Cazul copilului de 6 ani, în localitatea Serdanu, Dâmbovița, este de departe cel mai cutremurător caz de crimă, care a avut loc în ultimii ani în județul nostru. Copilul a sfârșit într-un mod violent, după o bătaie cruntă dată de tatăl său.

 Familia Bondilă locuiește în Serdanu de câțiva ani. În urma cu patru ani, cei doi soți au divorțat după ce bărbatul a fost acuzat că și-a violat propria fiica. Polițiștii n-au putut dovedi acuzațiile, așa că cei doi s-au împăcat. Aveau împreună șase copii. Vecini spun că tatăl își bătea periodic copiii. Din aceeași cauză unul dintre ei, un băiat de 16 ani, a fugit de acasă și a fost găsit la o stână. Băiatul i-a implorat pe polițiști să-l ducă unde vor, numai acasă nu. Tânărul le-a spus ca tatăl este foarte agresiv și n-ar vrea să aibe aceeași soarta ca a frățiorului sau mai mic care ar fi fost ucis în bătaie.

 Poliția a investigat imediat informațiile date de tânăr și au văzut că acestea se confirmă. În urmă cu trei ani, după o bătaie cruntă, băiețelul de 6 ani a murit acasă, iar tatăl său pentrua ascunde totl l-a îngropat în spatele casei. Părinții au fost reținuți însă magistrații i-au lăsat liberi, din lipsa de probe. Acum cazul a fost preluat de Parchetul General. Anchetatorii vor cere din nou instanței arestarea lui preventivă. Între timp, la Serdanu localnicii au luat foc când au auzit ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost huiduit prin tot satul, iar comunitatea nu vrea să-l mai primească în sat.

  În urma dezvăluirilor băiatului de 16 ani cei cinci copii ai celor doi soți au fost preluați de Protectia Copilului Dâmbovița.toți sunt profund afectați de ceea ce s-a întâmplat în familia lor și au nevoie e multă atenție și îngrijire de specialitate..  Mama a fost cazată la un centru al Direcției de Asistență Socială din Târgoviște.

copil-ucis-tata-serdanu copil-ucis-tata-serdanu1 copil-ucis-tata-serdanu2 copil-ucis-tata-serdanu3 copil-ucis-tata-serdanu4 copil-ucis-tata-serdanu5 copil-ucis-tata-serdanu6 copil-ucis-tata-serdanu7

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro