UNPR Dâmbovița atacă: Liderii PSD sunt incapabili

Distribuie:

Incapabili să gestioneze situația economică a județului, agravată tocmai de incompetența și neprofesionalismul de care au dat dovada cei care astăzi guvernează fondurile  acestui județ, liderii PSD Dâmbovița ies cu declarații de presă care, sincer, ar face să zâmbească și un copil de clasa I.

Într-un județ în care SARĂCIA, LIPSA LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI DISPERAREA ating cote alarmante de cele mai multe ori, mai marii județului, de această dată prin portavocea unui individ pe care nu-l recomanadă absolut nimic din punct de vedere profesional, fac afirmații ilogice și lipsite de orice fundament.

Chiar dacă  mai sunt luni bune până la alegerile locale din 2016, PSD Dâmbovița simte deja gustul amar al înfrângerii. Timp de 3 ani, și-au dat concursul pe linie administrativă și au demonstrat că sub guvernarea lor, judetul Dâmbovița a ajuns din nou pe ultimul loc la capitolul investiții.

Să nu uitam că singurele panglici inaugurale tăiate de către liderii PSD au fost la proiectele începute în perioada 2008 – 2012.

Nici pe linie politică, PSD Dâmbovița nu inregistrează mari succese, având în vedere că au ajuns să trucheze fotografii, doar pentru a înșeala opinia publică, spunând că numărul membrilor ar fi în creștere. În fapt, doar la câteva zile s-a dovedit că peste 90% dintre cei prezenți la acea adunare  erau membri cu state vechi în partid.

Concluzia este că toate mișcările făcute de PSD în ultima perioadă, fie pe linie politică sau administrativă, trădează de fapt adevărata stare de spirit din interiorul partidului.

Poziția stimatului domn – Alexandru Oprea ne arată încă odată, asta dacă mai era necesar, că PSD nu se simte deloc victorios la alegerile din 2016 cu actuala conducere.

Și totuși, liderii PSD au mari lacune în ale comunicării, având în vedere faptul că UNPR, le place sau nu, este partenerul lor de alianță politică.

De fapt, ce pretenții putem manifesta la adresa domnului Oprea, atât timp cât domnia sa nu cunoaște definiția fair-play-ului. De altfel, episodul campaniei electorale din 2012 din comuna Răzvad, cu dl Oprea în rolul principal, ne amintește tuturor modul primitiv și limbajul trivial la care a recurs acest individ în confruntările directe.

Vocea triumfalistă de astăzi a domnului Oprea nu poate masca frenezia demisiilor din PSD Dâmbovița și nu-i poate salva de la eșec pe cei responsabili de situația dramatică cu care se confruntă astăzi locuitorii acestui județ.

    Dumitru Miculescu,

Președinte UNPR Dâmbovița

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “UNPR Dâmbovița atacă: Liderii PSD sunt incapabili

 • 18 aprilie 2015 at 6:31
  Permalink

  pentru un “new entry” în politikia.ro, fie ea şi locală, ce citesc mai sus vine de la un om de afaceri de succes, zice presa, devenit peste noapte un politruk, ca să mă exprim elegant

  de … “SARĂCIA, LIPSA LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI DISPERAREA” constatate este vinovat şi partidul, dacă pot să mă exprim aşa, în care a intrat (ori cumpărat?)
  că doar e la guvernare, ce Dumnezeu, pe cine prosteşte ăsta?

  răfuiala cu un “no name” pesedac s-o facă la cîrciumă, ieşirea în media cu aşa ceva arată că politic e la fel cu el, o nenorocire pentru cojudeţeni
  ce a făcut/face pentru ei? gargară pentru mancurţi! bleah! 🙁

  Reply
 • 17 aprilie 2015 at 21:38
  Permalink

  Frumos scris si mai ales adevarat. Nu sunt cuvintele lui Dan,dar nu conteaza,este foarte bine ca are un comunicator bun,poate chiar profesionist. Pesedeul n-a avut niciodata o persoana care sa scrie sau sa vorbeasca frumos si corect.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro