UNICEF România caută Mesageri UNICEF. Află cum te poți înscrie!

UNICEF România caută mesageri UNICEF, din rândul tinerilor.

Se caută tineri motivați, energici şi dornici să prezinte munca UNICEF unui număr cât mai mare de oameni, să-i convingă să susțină financiar activitățile, în beneficiul copiilor. Astfel, veți câştiga experiența de a interacționa cu diferite tipuri de oameni, de a vă dezvolta abilitățile de comunicare, persuasiune şi negociere, contribuiți la un viitor mai bun pentru copiii din România, veți fi recompensați cu posibilitatea de avansare şi bonusare şi vă veți face prieteni noi.

Este o misiune umanitară. dar este şi recompensată, pe măsura eforturilor depuse şi a performanței: vi se oferă program flexibil, 5 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, salariu fix (8 / 10 lei net/ora) plus bonusuri, în funcție de performanță; telefon de serviciu,  training inițial şi pregătire continuă.

Ce trebuie să faci?

  • veți lucra în zone aglomerate din Bucureşti sau în malluri, hypermarketuri, sedii de bănci etc., daca vremea nu este prietenoasă;
  • veți aborda zeci de persoane în fiecare zi şi le veți prezenta activitățile pe care UNICEF le derulează în beneficiul copiilor;
  • veți convinge cât mai multe persoane să devină donatori lunari, prin semnarea unui mandat de debit direct.

Nu se strâng bani cash!

UNICEF este cea mai mare organizație pentru copii, recunoscută şi respectată la nivel mondial pentru experiența sa în domeniul drepturilor copilului şi finanțată exclusiv prin contribuții voluntare.

Din 1991, UNICEF lucrează în România alături de Guvern, societatea civilă, mass-media, sectorul privat şi alți parteneri naționali şi internaționali, pentru a se asigura ca toți copiii merg la şcoală, au acces la servicii de sănătate şi sunt protejați împotriva violenței, neglijării, abuzului, exploatării şi HIV/SIDA.

Participă şi tu! Completează CV-ul aici: http://bit.ly/1nJSUjl.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro