Un bătrân bolnav aşteaptă de 10 ani să îl viziteze fetele sale! Acestea stau la… 20 de kilometri

Ion Popescu, un bătrân de 82 de ani, din satul Butoiu de Sus,  se uită zilnic pe fereastră şi trăieşte cu speranţa că într-o zi cele două fete ale sale pe care le-a crescut cu dragoste şi le iubeşte ca pe ochii din cap, îi vor deschide poarta, fie şi pentru ultima dată. Nu le-a mai văzut de mai bine de zece ani, de când refuză să vorbească cu el, fără motiv, spune bunicul.

Ultima mea dorinţă e să le mai văd o dată…şi pe fete şi pe nepoţi. Am trei nepoate, au douăzeci şi ceva de ani. Nu le cunosc!” spune bătrânul cu lacrimi în ochi.

Ion Popescu este cardiac, astmatic şi a fost operat de două ori de hernie de disc. Suferinţa fizică nu este la fel de mare ca cea sufletească şi ca nepuţinţa care îl împiedică să-şi caute fetele în continuare, aşa cum a făcut ani de zile. „Poarta mea e deschisă pentru orice om. N-am dat palmă în viaţa mea, dar fata mea a dat în mine…

Bătrânul face apel către fetele sale, Luminiţa şi Victoriţa, să meargă să-l vadă înainte de a muri. Ştie că sfârşitul îi este aproape şi vrea doar să ştie care este motivul pentru care fiicele sale l-au dat uitării. Ştie că cele două locuiesc în municipiul Târgovişte, dar el nu mai poate ajunge la ele. Abia mai face câţiva paşi prin casă, sprijinit într-un baston şi susţinut de cea de-a doua soţie, care îi este alături de peste 30 de ani şi care nu îşi explică de ce Luminiţa şi Victoriţa refuză să îi vadă. „Nu ştiu…s-au supărat dintr-o dată aşa. Le-am tot întrebat, măi, fetelor, ce aveţi cu el? V-a fost tată bun!”, spune Aneta Popescu.

16144655_1253038084761463_1075553608_n


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro