ULTIMA ORĂ: PDL Dâmbovița a mai pierdut 2 primari în favoarea… UNPR

Pe ultima sută de metri a transferurilor politice, doi primari ai PDL au părăsit formațiunea pentru a se înscrie în UNPR. Cei doi sunt Marius Iosif de la Gura Foii (foto 1) și Marin Dragnea de la Butimanu (foto 2). Ambii au semnat adeziuni la partidul lui Oprea. Este cunoscut faptul  că cei doi edili au susținut PNL în alegerile europarlamentare, având cele mai bună scoruri în clasamentul liberal pe localități.

marius iosifmarin dragnea-597x400

Recent, președintele PSD Adrian Țuțuianu spunea că nu a  dorit să îl primească pe Dragnea în partid. La Butimanu, povestea este însă mai complexă. Acolo există un război în instanță între primarul fost pedelist și viceprimarul pesedist, cei doi neputând colabora.

Odată cu înscrierea celor doi primari în UNPR, partidul obține totodată și primii 2 primari din județul nostru. UNPR este în alianță electorală cu PSD și PC și susține candidatura lui Victor Ponta pentru președinția României.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “ULTIMA ORĂ: PDL Dâmbovița a mai pierdut 2 primari în favoarea… UNPR

 • 16 octombrie 2014 at 15:43
  Permalink

  Mariusica….Mariusica…mai acum 3 anisori ii mancai graunte din mana lui Florin Popescu si te uitai la nurii lui Nelysor ca la a opta minune a lumii.Jurai credinta pana la moarte celor care te-au lasat sa furi cat ai vrut si ai putut.Acum te guduri pe langa Oprea.Crezi ca scapi fara studii la Poarta -Alba ?Cat despre „generalul„Dragnea….stiti cum se spune in popor „de morti numai de bine„

  Reply
 • 16 octombrie 2014 at 11:31
  Permalink

  De Dinu Petre de la Glodeni de ce nu ziceti nimic ca atrecut in tabara PSD ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro