Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

Țuțuianu: „PNL a cerut încetarea mandatului pentru Neli Ion!” / PNL: „E o dezinformare”

     Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a primit din partea PNL o solicitare de încetare a mandatelor de consilieri judeţeni pentru Marin Antonescu şi Neli Ion, ca urmare a pierderii calităţii de membri de partid. Cum doar în cazul lui Marin Antonescu există o decizie definitivă prin statutul partidului, aceea de radiere din calitatea de membru, în cazul lui Neli Ion nu există, deocamdată decât o propunere de excludere, care trebuie validată de forurile partidului. Ţuţuianu şi-a întărit afirmaţia spunând că tocmai din aceste motive va cere un punct de vedere compartimentului juridic al instituţiei şi va face public raportul acesteia pentru că nu vrea o joacă de-a „uite consilierul, nu e consilierul”, ca în cazul Avram – Păunescu de la CLM Târgovişte. Întrebat cine semnează cererea, Ţuţuianu  a precizat că nu-şi aduce aminte, dar că hârtia cu pricina ar avea două semnături, sugerând modul în care co-preşedinţii Vladu şi Orban semnează toate documentele PNL.

     Din tabăra  liberală, mesajele sunt însă altele. Cei doi spun că nu au semnat un asemenea document, pentru că în conformitate cu statutul partidului nu puteau cere legal încetarea mandatului consilierului Neli Ion, ci doar pe cel al lui Marin Antonescu. „Nu. Doar pentru Antonescu. Pentru Neli nu se poate, Neli nu are finalizată procedura.  Eu, cel puţin nu am semnat aşa ceva. Eu am solicitat încetarea mandatului pentru Marin Antonescu, pentru care procedura de radiere din partid s-a finalizat. Oricum o să verific.” a precizat Ludovic Orban pentru Gazeta Dâmboviţei.  „Este greşit. A dezinformat. Cu Neli până nu exista o decizie nu putem face asa ceva. O fi fost o declaraţie aşa, ca după weekend.” a declarat şi copreşedintele Iulian Vladu pe această temă.

         Acum, fie Ţuţuianu (s-)a înşelat (deşi în privinţa hârtiilor e foarte atent), fie în PNL Dâmboviţa, războiul a ajuns în faza de gherilă. Nu rămâne decât ca Adrian Ţuţuianu să prezinte public solicitarea la care face referire, ca subiectul să fie închis. Sau deschis…

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media