Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Carla’s Dreams a pierdut, în primă instanță, procesul cu clubul târgoviștean Studio Belvedere

Studio Belvedere Târgoviște a câștigat în primă instanță procesul intentat trupei Carla’s Dreams, după ce artiștii au plecat de pe scenă la un concert organizat de club, la Târgoviște. Membriii Carla’s Dreams au acuzat proastă organizare și nu a dorit să înapoieze avansul luat pentru spectacolul pe care nu l-au mai ținut.

Magistrații Judectoriei sector 2 București au decis că trupa trebuie să plătească 11.298,66 lei reprezentând avans achitat în temeiul contractului, 16.828 lei, cu titlu de prejudiciu material, precum și 2837,33 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Clubul târgoviștean ceruse și plata sumei de 100.000 lei, cu titlu de daune morale şi obligarea pârâtei la publicarea dispozitivului hotărârii în două ziare cu acoperire naţională, dar judecătorii au decis că aceste cereri nu sunt întemeiate. Studio Belvedere este reprezentat în instanță de Cioacă – Grigorescu & Asociaţii.

„Am primit soluția cu satisfacția recunoașterii muncii depuse, pentru că am reușit să dovedim în fața judecătorului, inexistența culpei clientului din seara concertului anulat în septembrie 2016, întreaga responsabilitate revenindu-le artiștilor, care și-au întrerupt prestația invocând probleme de organizare. Am mai simțit însă, odată cu lecturarea soluției pe scurt și o ușoară dezamăgire pentru că așteptam ca instanța să analizeze și să rezolve în modul propus de noi și problema daunele morale solicitate.

Era o soluție justă având în vedere impactul mediatic enorm pe care acest incident l-a produs, expunerea negativă a clubului după acest moment și atitudinea nesinceră și denigratoare a artiștilor la adresa clubului. Indirect ar fi fost și o palmă dată de Târgoviște acestui soi de artist, căruia gloria de moment i-a încețoșat rațiunea.

S.C.P.A. Cioacă – Grigorescu și Asociații apreciază confortul clientului cu această soluție, chiar și de etapă, dar îl va sfătui să atace hotărârea în fața Tribunalului București pentru a primi satisfacția deplină. ” au declarat reprezentațiii casei de avocatură.

Decizia magistraților Judecătoriei Sector 3 București nu este definitivă. Ea poate fi atacată cu apel.

Trupa Carla’s Dreams este așteptată pe 27 decembrie, în Dâmbovia, unde va susține un concert în aer liber, în Parcul Orășenesc.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media