Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Carla’s Dreams reacționează: „Din fericire, Târgoviște este mult mai mult decât un club iresponsabil”

Trupa Carla’s Dreams reacționează public față de incidentul de la Târgoviște, din club Belvedere. Astăzi, reprezentanții clubului au anunțat artiștii nu mai sunt primiți în club, pentru că ar fi cerut bani suplimentari, motiv pentru care concertul nu va fi reprogramat.

Pe pagina oficială a trupei Carla’s Dreams a fost postată astăzi o explicație legată de evenimente. Trupa confirmă informațiile publicate de Gazeta Dâmboviței conform cărora niște tineri au încercat să vadă cine se ascunde sub gluga artiștilor. În plus, Carla’s Dreams spune că au fost înjurați și amenințați, iar clubul nu a asigurat măsuri minime de siguranță. În același timp, membrii Carla’s Dreams spun că regretă că Târgoviștea este parte a unui asemenea scandal, dar că „din fericire, Târgoviște este mult mai mult decât un club iresponsabil”. Postarea trupei a strâns sute de aprecieri în doar câteva minute.

Tot astăzi, Clubul anunța că își va reînchide activitatea pentru 30 de zile, în semn de protest pentru „atitudinea echipei care se ocupă de imaginea Carla’s Dreams”. Între timp, de pe pagina oficială a clubului târgoviștean au fost șterse toate postările legale de incident, inclusiv postarea care anunță protestul cu suspendarea activității.

14333779_838015649632993_3730269488416980679_n

Reacția Clubului Belvedere la scandalul Carla’s Dreams: „Singurul violent a fost artistul!”

Iată punctul de vedere integral al Carla’s Dreams

Tolerarea viciilor de organizare și/sau desfășurare a evenimentelor publice poate duce la consecințe GRAVE. CSD consideră drept obligațiune necesitatea de a lua atitudine promptă și fermă față de astfel de manifestări. Nu e o poziție ”ideologică” – it’s just the right thing to do.

Situația din Târgoviște > precizări:

1. Momente omise de clipul care a circulat online:
a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;
b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;
c) accederea unui număr de persoane pe scenă;
d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieților de pe scenă;
e) înjurăturile de rigoare;
f) amenințările de rigoare;
g) overall – situație de tensionare în continuă creștere.

2. CSD nu resimte și nu agreează aere de ”supremație artistică” 🙂 vizavi de orice curente muzicale. Afirmațiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” – distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” își are farmecul său – însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.

3. Inexistența măsurilor minime de asigurare a securității/ordinii în timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstanțele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură.
Decizia rămânea doar una.
Decizie pe care ne-o asumăm.
Este mai bine să îți asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situației: “de ce nu ați oprit concertul dacă nu exista securitate și tensiunea creștea?”.
Am mai trecut prin asta și știm despre ce vorbim.
Better safe than sorry.

4. Nu vom pune încă accent, ci doar vom menționa că din informațiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele totuși s-au încins și s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior și de reprezentanții autorităților.

5. Referitor la pozițiile expuse de un șir de lideri de opinie. Le înțelegem originea. Dacă am fi văzut și noi doar informația difuzată – am fi avut, posibil, aceleași concluzii.

6. Ne pare foarte rău de poziția de victimizare aleasă de administrația clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitați, sau CSD vs. Târgoviște, Târgoviște vs. Alte orașe.
O abordare care ne pare a fi perfidă.
Târgoviștenii nu au nicio vină în cele întâmplate.
De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanții clubului a atras atenția publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviștenilor și Târgoviștei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să își revadă poziția vis-a-vis de târgovișteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România și peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea și organizarea proastă.

Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniți în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgoviște este mult mai mult decât un club iresponsabil . Și oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ.

Dupa ce două zile și-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-același timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanții clubului au decis să le șteargă pe toate.
Dar le puteți vedea mai jos. Menționăm că în una dintre poze numele și poza de profil sunt blurate, pentru că persoana este minoră.
Sperăm că acest post să întregească peisajul întâmplării și să ofere suficientă claritate atât pentru opinia publică, cât și pentru cei ce s-au expus deja.

P.S. ne pare foarte rău pentru persoanele care au fost nevoite să asiste la un concert întrerupt.
P.P.S. puteți să nu faceți print screen la acest post, pentru că acesta nu va fi șters. Nu vom cenzura comentariile, indiferent că ne sunt sau nu favorabile. Vor fi cenzurate doar comentariile care conțin atacuri la persoană sau referiri nerespectuoase.

TÂRGOVIȘTE: Carla’s Dreams a oprit concertul după ce un tânăr l-a tratat pe solist ca pe un manelist

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media