TÂRGOVIŞTE: Viceprimarul Cosmin Bozieru, exclus din UNPR, riscă pierderea funcţiei

Distribuie:

Viceprimarul municipiului Târgovişte, Cosmin Bozieru, ar putea pierde această calitate, ca şi pe cea de consilier local, ca urmare a propunerii UNPR de excludere din rândurile partidului. Propunerea a fost făcută astăzi şi aprobată în Biroul Politic Permanent Judeţean al formaţiunii.

“Biroul Politic Permanent Judeţean al UNPR Dâmboviţa întrunit, astăzi, 22 decembrie 2015, pentru a analiza situaţia implementării fuziunii prin absorbţie a PP-DD de către UNPR la nivelul judeţului Dâmboviţa a aprobat propunerea de excludere din partid a domnului Cosmin Bozieru.

Propunerea de excludere vine ca urmare a încălcării repetate a statutului UNPR de către domnul Cosmin Bozieru şi a asumării publice, de către acesta, a unei politicii contrare obiectivelor UNPR Dâmboviţa.

Propunerea de excludere a fost făcută de mai mulţi membri ai BPPJ al UNPR Dâmboviţa şi aprobată cu unanimitate de voturi” se arată într-un comunicat al partidului. 

Bozieru a precizat pentru presa locală că aşteaptă decizia pe care o va atacă în forurile partidului.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Viceprimarul Cosmin Bozieru, exclus din UNPR, riscă pierderea funcţiei

 • 23 decembrie 2015 at 22:15
  Permalink

  Nu am habar de ce o nulitate se vaita ca pierde ceva ce nu are, oricum, la nivelul autoritatilor locale si judetene sunt, si au fost, doar nulitati, si in functie si in conducere, smecheri politici la toate nivelurile.Si alesi, si numiti. Singura lor calitate este de a fura banul public si de a spolia cetatenii judetului si ai urbei. Dar daca asta voteaza, asta au. Nu-mi fac “mea culpa”, pt ca eu nu am votat de 15 ani, atat timp ca biroul electoral lasa hoti si penali sa candideze. Letargia targovistenilor este proverbiala, dar in niciun caz in folosul lor. Nu avem de ce a ne plange de mila in acest caz. Au ce merita! Sarabatori fericite!, ii vor costa aceste sarbatori de ii va ustura in cur!

  Reply
 • 23 decembrie 2015 at 13:36
  Permalink

  Cine greseste, plateste! In conditiile in care a incalcat de mai multe ori regulamentul, e un recidivist si face cu rea intentie aceste lucruri!

  Reply
 • 22 decembrie 2015 at 21:00
  Permalink

  Chiar daca in calitate de consilier municipal PNL sunt in opozitie cu domnul Cosmin Bozieru consilier muniicipal pe lista PPDD aliat in prezent al PSD-ului consider ca excluderea dumnului Bozieru din UNPR, partid care nu a participat la alegerile locale din 2012 nu are nici o relevanta politica. Sa-si piarda mandatele cei care au schimbat partidele pe a caror lista au candidat profitand de ordonanta neconstitutionala a traseistilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro