TÂRGOVIŞTE: Semafoarele oprite la o oră de vârf, pentru trecerea coloanei premierului Grindeanu

Haos în trafic, astăzi, chiar la orele prânzului, perioada cea mai aglomerată în traficul din oraş. Semafoarele din municipiu fie au fost oprite, fie au funcţionat pe galben intermitent. Aşa că pietonii, dintre care foarte mulţi copii care au terminat cursurile la ora 12:00, s-au luptat cu şoferii care să treacă primii strada. După vreo trei ore şi un şir lung de telefoane  am aflat că oprirea semafoarelor s-a datorat vizitei premierului Grindeanu, în aşa fel ca maşina acestuia să nu oprească în trafic. Nu ştim de ce anume s-a temut Serviciul de Pază şi Protecţie, dar atitudinea poliţiei judeţene, aşa cum veţi vedea în rândurile de mai jos, este incredibilă:

12:30, Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa (chestionat pe subiectul semafoarelor):  “Poliţia nu  a dispus astfel de măsuri. Cel mai probabil este vorba de o defecţiune.

14:30, Primăria Târgovişte (chesionată pe subiectul defecţiunii):  “Sunt oprite de poliţie. O să fie pornite după ce pleacă prim-ministrul“.

15:00, Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa (căruia i s-a comunicat punctul de vedere al primăriei):  “Poliţia nu a dispus nici o măsură“.

15:04, Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa (după ce s-a mai gândit): “A fost o solicitare din partea SPP ca semafoarele să fie pe intermitent timp de o oră. Poliţia a informat firma care administrează acele semafoare.

Recent ne-au ajuns la urechi nemulţumiri ale IPJ cu privire la criticile aduse poliţiei judeţene în cadrul unui material publicat de Gazeta Dâmboviţei, care sublinia lipsa de transparenţă şi  de comunicare a poliţiei dâmboviţene. Comunicăm pe această cale, una publică în cazul nostru, nemulţumirile noastre cu privire la faptul că am fost minţiţi de poliţia judeţeană cu privire la subiectul semafoarelor. Dacă ne-a luat trei ore să aflăm adevărul despre un fapt banal, pe care l-au văzut sute de târgovişteni, cam ce pretenţii în comunicare să mai avem de la IPJ?

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Semafoarele oprite la o oră de vârf, pentru trecerea coloanei premierului Grindeanu

 • 1 aprilie 2017 at 18:52
  Permalink

  A venit președintele SUA nu doar un amărât ca Grindeanu care îl pupa in dos pe Puie Dragnea

  Reply
 • 1 aprilie 2017 at 9:02
  Permalink

  pînă și eu am înțeles din cele de mai sus că nu semafoarele au fost “defecte”, ci Poliția.
  hai, ciocu’ mic și circulați, vă rog! 😉

  Reply
 • 31 martie 2017 at 23:56
  Permalink

  Cei de la IPJ daca aveau bun simt trebuiau sa aiba un politist acolo care sa directioneze traficul. E normal ca traficul sa fie oprit pentru trecerea unui prim-ministru. In Bucuresti cand trebuie sa treaca un demnitar care are doua masini de SPP-isti sunt oprite toate masinile si sunt multi politisti care directioneaza traficul.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro