VINVEST ediția a XIV-a / Se doreşte încurajarea turismului vitiviniocol românesc

Cel mai mare eveniment dedicat vinului și unul dintre cele mai vechi și de tradiție evenimente din România, Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara – VINVEST ediția a XIV-a, şi-a deschis oficial porţile azi la Timişoara. Până l duminică, 2 aprilie, iubitorii de vin pot alege și degusta aproape 300 de feluri de vin, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. O noutate pentru acest an, este alăturarea echipei DescoperimRomania.ro şi începerea unui parteneriat de promovare a turismului vitiviniocol românesc, turism ce începe să își scrie povestea.

În acest sens, sâmbătă, 01.04.2017, la ora 15:00, vom lansa oficial, la Wine Studio, secţiunea “Drumul Vinului” pe DescoperimRomania.ro. În cadrul acestui parteneriat, toţi expozanţii VINVEST sunt invitaţi să se alăture proiectului şi împreună să promovăm drumul vinului românesc şi să stârnim curiozitatea românului pentru a călători şi a descoperi tainele vinurilor româneşti.” a spus Claudiu Vatau, project manager DescoperimRomania.ro

Cei interesați să participe la VINVEST sunt așteptați în zilele de vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între 10:00 – 17:00. Un bilet de intrare costă 20 de lei, bani pentru care fiecare persoană primește ca souvenir un pahar de vin cu emblema VINVEST pe care îl poate folosi și în cadrul degustărilor din salon.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro