SURSE: Fost angajat Tel Drum, noul manager de dezvoltare al Companiei de Apă! A fost unic candidat

Luni, s-a ţinut concursul pentru funcţia de manager de dezvoltare al Companiei De Apă, post vacantat prin numirae Florinei Mureşan în funcţia de subprefect. Din informaţiile noastre, singurul candidat, declarat admis de altfel, a fost dâmboviţeanul Valentin Dumitru. Din CV rezultă că Dumitru a fost angajat al Tel Drum, firmă despre care presa, dar şi surse politice, afirmă că este controlată de Liviu Dragnea.

Anumite surse au precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că Valentin Dumitru ar fi lucrat la Pucioasa, dar verificările ulterioare ale inforaţiei nu confirmă acest lucru.  Te drum în asociere cu Gecor, a avut un contract de lucrări la Pucioasa, la care  ulterior Gecor a renunţat,  un  proiect reabilitarea şi modernizarea drumurilor din staţiune, contract cu finanţare europeană, în valoare de 4,8 milioane de euro. După renunţarea Gecor, Tel Drum a devenit lider de asociere. Confuzia privitoare la faptul că ar fi lucrat la Pucioasa, ar putea deriva din faptul că Dumitru este puciosean de origine.


 PROCESUL VERBAL AL SEDINTEI CL Pucioasa

 

Conform site-ului Companiei de apă evaluarea candidatului s-a făcut pe baza interviului din legislaţia de referinţă  a prezentării în faţa Consiliului de Administraţie a unui proiect de management : – 70 PUNCTE şi  evaluarea CV-ului şi a experientei în domeniu: – 30 PUNCTE. Dumitru nu  a început încă, oficial, activitatea, în aceste zile întocmindu-se contractul de management.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca